plugg nu

Idag har det inte hänt så mycket kan jag säga er. Hade bara två lektioner. Samma sak i morgon igen har jag för mig. Men ändå så har jag inte utnyttjat tiden på att göra det jag ska så klart. Kom hem från skolan idag och pratade med älsklingen i flera timmar. Vi kanske ska till Serbien i vinter och eftersom han fyller år den 4 januari, kan vi fira både hans födelsedag och nyårsafton tillsammans. Jag och Billy kollade nämligen biljetter igår så vi får se hur det blir. Nu gäller det bara att prata med mr generalen (alltså min pappa). Jag är verkligen heeelt off, somnade i brorsans rum för en stund sen, vilket inte varade länge eftersom han körde ut mig. Någon form av "hämnd" enligt honom, så jag gick över till mammas och pappas rum, där jag skrämde livet ur mamma som kom in för att hämta något. Inget med min naptime så jag ska sätta igång med plugget nu, prov i sveenskaaaa i morgon. Om 1700 och 1800 talet, jätteee kuuuul, örrrrr Så wish me luuuuuck!
OVER AND OOOUUUT!


den häääär bjuder vi på idag.
Japp Biljanas blick säger allt, ZIIINGG


städat och klart!

och jag har äntligen städat klart. Något jag har hållt på med i en vecka nu, kan man säga. Har hela tiden skjutit upp det, så nu är mission impossible completed. Idag var det iinte min dag kan jag säga er. Fick för det första för mig att jag började 8:10 så jag vaknade halv 7, bytte om och gjorde mig klar. Men så tittade jag på schemat och fick se att jag börjar 11:30. Så jag fortsatte sova. Eller sova och sova, mamma väckte mig och bad mig att städa mitt rum eftersom jag ändå hade sovmorgon. Hon förstår alltså inte vad som är meningen med SOVmorgon. Men sen när jag kom till skolan visade det sig att ALLA våra lektioner var inställda. Mysigt va? så jag åkte in till skärholmen och köpte bland annat en basketboll till min yngsta lillebror, som då är från älsklingen. Han vill då uppmuntra min lillebror att fortsätta träna eftersom han själv gör det. Och lillebror blev självklart jätte glad. Nu ska jag upp och berömma mig själv med något gott, förtjänar de efter 3 timmars städning (med små pauser lite då och då så klart)
PUSSSAARRR PÅ EEER!!


Och så skickade jag och lilla Selin ut dee hääär igår. Värsta projektet för att komma på vad vi skulle skriva på beskrivningen. Två hjärnor slogs ihop och det blev såhär! woooaaallaah!

saaaknad

Han åkte idag. De var bland det jobbigaste jag har gjort i mitt liv. Vi åkte in till Arlanda, var sååå trött hade bara sovit en timma, så jag somnade i hans famn på vägen dit. När vi kom fram fick han sin present och jag käände verkligen dom sista min innan han skulle iväg. Ville inte släppa honom. Så idag har jag inte haft någon lust med något alls. Biko och Sandra kom över så jag fick tänka på annat ett litet tag, men allt påminner mig om honom ändå. Vad jag än gör, och i stan kommer jag fan inte kunna röra mig utan att något påminner mig om honom. Nu ska jag försöka plugga, har prov imorgon och jag har inte rört boken. Orkar verkligen inte bry mig just nu, ska läsa igenom och svara på frågorna så får det gå som det går.
puussss

sova sova sooovaaa

Idag har jag varit med min pojk hela dagen. Vi mötte även upp lilla Steffie en snabbis och luncha med henne. Texaskyckling är bland de bäääästa som finns. Mina pommes var däremot vassa som knivar, höll fan på att slakta mig själv med dom. Anyway, vi gick runt och leta efter kläder och skor till honom igen. Därefter hem och fixa mig och sen drog vi till juggefesten i Hallunda. Vilket inte var så kul. Jätte kul och träffa alla men men. Mina kära kusiner kom precis hem med Dime och kate så vi stod ute och snackade en hel del om aa speciella "fasoner" om man säger så. Nu är jag heeeelt slut så jag ska ta och lägga mig nu. Behöver verkligen min sööööömn!
NATTIIII NAATTIII kära niiii!


 och dom här fick följa med mig hem. Man ser inte så bra på bilden. Men dom är veeerryyy nice


<3

Har varit med älsklingen hela dagen. Vi var och shoppa, promenera, mötte upp mamma och tog en fika med henne, shoppa lite till och tog en fika på Alberts igen. Så hämtade mamma och pappa upp oss och skjutsade honom till hans hotell. Så det har varit riktigt mysigt idag. Men så börjar söndag närma sig och jag känner verkligen det. Får en klump i halsen så fooort jag tänker på det. Vet inte hur jag ska klara av att säga hejdå till honom igen och det sviiider. Så kommer vi inte ses på två- kanske tre månader. Orkar inte ens tänka på de nu när jag är så van med att vara med honom hela hela tiden. Men ska ta och lägga mig nu har fan överbelastat min stackars hjärna. Så naatttiii natttiii allaaaa!


<3

Idag åkte jag och mötte älsklingen och så åkte vi in till stan. Drog med stackarn överaaallt. Var först och träffade Georgia en snabbis och sen Biljana, kate, viki och sale. Vi åt lite snabbt på mcdonalds och drog sen vidare till Alberts. Så de var riktigt myspyys. Imorgon ska jag möta upp honom igen och åka och shoppa lite. Det blir nog en runda i stan och kanske in till Kista och kolla vad som finns där. Får seee hur de blir :) Nu ska jag iallafall ta något och äta och sen hoppa in i duuuschen och ta en lååååååååång dusch. Så PEEACE OUT OCH GOOOOOODNIGHT!


min äälskling är hääär!

Har aldrig varit så nervös i mitt liv tror jag! Min mageee snurrade 367001 varv där inne. Finns ingen bättre känsla än att krama och kyssa honom. Tänk dig att sakna en person såååå mycket och sen efter så lång tid ses igen. Går bara inte att beskriva. Stackarn var heeelt trött vilket inte jag är, har värsta energin eftersom jag sov ut idag. Så jag bombade hans hjärna med mina "skämt" tills nu över telefon tills jag tyckte synd om honom och lät honom sova. Så jag ska nog ta och plugga lite och utnyttja min energi på ett bra sätt. Nu ska jag sätta igåång, PUSS OCH KRAAAM!

och taaack för allt kära Selin!<3


 beyonce-sweet dreams


sova nu

Idag har jag städat mitt rum hela dagen. Jag är så seeeeg på det! Något distraherar mig hela tiden. Blir tex hungrig helt plötsligt, fastnar vid tv:en, datan eller telefonen. Ska börja stänga av alla apparater runt omkring mig från och med nu när jag städar mitt rum. Hann som sagt inte med något idag så jag ska ta och lägga mig nu så höööress vi imorgon när jag kommer hem. NATTI NATTI ALLA!


 & den häär fick jag av min kära pappa idag.


ledig dag

Vill ni höra vad för väckarklocka jag har?
Min kära lillebror skuttade in i mitt rum imorse och satte sig på min rygg och ropade "vaaknaa vaakna vaaknaaa". Hur bra kan man sova då? så jag gick upp och åt en rejäääl frukost. Först våfflor med nutella och sen taccoooss! Känner mig riktigt uppsvullen nu. Hade nämligen ingen skola idag, studiedag, alltid lika skönt. Så jag ska ta och göra lite nytta nu och städa lite här hemma och sen iväg och köpa present till min kära pojkvän som kommer to Stoooockhoolm imorgon! ÄNTLIGEN!
PUUSS SÅ LÄNGEEE!


 tittade på det här silverarmbandet. Najsigare i verkligheten


I'm aliveee

Jag börjar bli riktigt seg på det här märker jag. Kan berätta vad jag har gjort nu i helgen. I fredags var jag på The bridge med Kate, Selin, Vajana och Sinem. Lyckad kväll och det kände mina fötter också, med tanke på att vi inte satt på hela hela kvällen. Så på lördag var vi bara hos lilla Billy, jag kate och viki. Prat och mat som vanligt så de var skönt. Och så var jag och leta efter en vinterjacka, men hittade inget så ett par vanliga skor fick följa med mig hem. Idag har jag vart duktigt och gymmat och känner redan träningsvärken. Sa precis godnatt till älsklingen så jag ska ta och lägga mig och sova för stäääädning väntar mig imorgon. Mitt rum=klädbomb just nu. Så GODNATTIII PÅ ER DARLINGS!!


 Selin och jag

och hääär är mina "kobra-skor"

och så dom vita som ser 3 meter långa ut på bild


åååååååå

SÅ klaaart så måste något gå snett. Hans hotellbokning gick inte igenom. Men som tuuur är hittade vi ett annat hotell så jag ska ta och reservera det åt honom nu. Sen ta en tripp ner till Biljana och titta på twilight. Myyyspyyssssss.
PUSS SÅ LÄNGE!


5 dagaar kvar

Jag pratade precis med älsklingen. ALLT ÄR KLART! han kommer hit den 22 och stannar till den 27. Bara 6 dagar, men bättre än ingenting iallafall. Och en preseent måste han få och jag vet så klart inte vad jag ska ge honom. Vill inte skrämma honom med värsta presenten, utan något lagom och gulligt.
Jaajaa får komma på de, har några dagar på mig. Nu ska jag iallafall ta och lägga mig så GOODNATT


 <3


speeexxx

yeees im back again. Så jag tar och uppdate om vad jag har gjort dom senaste dagarna. Igår hade vi fotografering. Hade bland annat på mig mina kobra klackskor som jag preciiiiiis hade köpt. Strlk 37 som jag alltid har, men neeej dom är för stora. Dom glappar lite, kändes som att jag hade sprungit värsta maraton loppet när jag kom hem. Efter skolan åkte jag till Worldclass gymmet och skulle kolla hur det såg ut. Och i like. Idag så hade vi spex-foto i skolan och min kära klass var The Simpsons. Riktigt kul och lyckat var det. Alla såg däremot inte vad vi skulle föreställa. Zombies fick vi höra att vi likna :) och neeej det var inte sant. Bilden kommeeer nog snart så det ska bli kul och se det. Man börjar även känna att det snart är slut. Vilket känns både kul men mest tråkigt. Visst ska det bli kul med att ta studenten, men sååå tråkigt ändå. Jag kommer veeerkligen sakna alla, alla är galna på sitt sätt. Men men nuuu ska vi inte deeeepppaa här, jag ska ta och kamma igenom mitt hår nu efter att jag har kämpat i 30 minuter med det i duschen, ni förstår jag och Maria var Patty och Selma och fick tuppera vårt hår. Så wish me good luck!



Billy och jag <3


jag är heeemmmaaa

Jag har iicke sa nicke skrivit på ett tag nu och en av anledningarna är för att jag var med klassen i Härjedalen som ligger i fjällen. Vi åkte dit i torsdags och kom hem precis. Och det var riktigt kul och lite läskigt, för att det precis låg en kyrkogård vid våra stugor. Inte ens 50 meter bort. Så ni kan tänka er hur vi alla kände oss när vi kom fram halv 2 på natten. Som små kycklingar. Nu ska jag upp och vila, man sover inte mycket när man är borta med en klass med bara tjejer i. Varken där eller i bussen, som tog gaaaalet långt tid. Min nacke och rygg dööödar mig.  Låter bilderna tala för sig själva.
PUUUSSSS!!


 såhär såg det ut på tåget. Man kunde inte komma förbi kan jag säga er

vår kära mentor gör en fin grimas

biljana och jag

och igen

råttan "Lindseeeey"

en del av girlsen och vår coola kjell mentor

Selin och jag


och sååå glada var alla

Biljana, Leyla, jag och Eda som ekar lite där bak



något va de med den här statyn med tanke på att vi har 4000 bilder med den

Jag och sandra

Jag, Selin och Biljana, snålskjuts häär

Biljana hittade något intressant

utsikten

"säg skiiit"

Selin och Biljana kände sig lite föööör hemma

och så åkte vi även till Norge.


och myskvällar.


.

När de blir såhär dödar avståndet mig. Och så börjar man tänka om det var jag eller han.
Orkar inte tänka just nu.
gooodnattt!

pluggpluggplugg

Imorse försov jag mig, vilket även Biljana gjorde. Vi var inte heller med på idrotten utan fick sitta där och pricka in frånvaro och rensa dom andra klassernas papper. Måndagar är alltid så långa och jobbiga. Lektion efter lektion, man hinner aldrig vila ut. Men men, nu är jag hemma, skulle till gymmet egentligen men de blev aldrig av. Vet inte ens vad jag har gjort av dagen, har bara slöat. Så nu ska jag ta och göra klart mitt arbete. Ska skriva om "abort, för eller emot?". För att de nu sägs att det börjar bli strängare om när man ska få göra abort. Nu sätter jag igång kära niiii, om jag vill bli klar idag. Peeeeeeeeace out!


<3

Igår var vi på Kingstown, vi hade en överrasknings fest för vår älskade kate som fyllde 18 för någon vecka sen. Men eftersom vi alla var utomlands då firade vi den igår istället. Hon hade iiiiingen aning om det. Så kul och se hennes min när hon fick veta vad som stod på, lilla älsklingen! vi hade värsta pokerfaces. Skitans kul var det med underbart folk och skön musik. Kunde inte bli bättre. Men nu ska jag ta och vila lite och sen ta tag i plugget. Ser inte så ljust ut med tanke på att jag har tvååå hela arbeten som ska vara klara till i morgon. Mysigt värre. men PUUUUSSS SÅ LÄNGEEEEEE!!


 jag, Viktorija, Magdalena och Sale

Filip och Kashir, en sittande vals. Funkar också ser man här

Biljana, vårt födelsedagsbarn Katerina, Viktorija, jag och Kashir som känner sig hemma

Viki, jag och Angelo

Biljana, Jag och Sale

Biljana, Nikola och jag

Magda och jag

Viki, Nenad och jag

Saleee och trubaacii

Vajana, Fica och Kaatee

Viki, jag och Nina

Biljana och Kate

Biljana och jag

mike, jag och aram


yeesss

Idag är det lördaaag! vilket betyder att jag fick sova ut ordentligt och nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig. Ikväll ska jag ut med bruttorna och boysen. Får se hur det blir och vart vi ska någonstans. Kameran ska med ikväll så bilderna kommer i morgon kära ni. Men först och främst ska jag ta och äta så jag inte klagar som förra veckan. OCH så ska jag redan nu lägga ner mitt legg i väskan. För ni förstår jag glömde nämligen den när vi skulle ut förra gången. Men ha en woooondeeerbar lördag folket!
PUSS OCH KRAM SES PÅ STAN!


min fredag kära ni

Jag är så slut ska ni veta. Skulle åka och hämta min bror så älsklingen höll mig sällskap hela kvällen. Innan dess var jag i skolan. En lektion bara, helt onödigt, sen åkte vi och träffa Niklas från schools out och tittade på Viper room. Riktigt nöjda är vi, då vi även fick boka DJ Quality. Känns som att vi ska ta studenten i morgon inte nästa år. När jag kom hem fick jag feber och ont i halsen. Från ingenstans, så de blev ingen utgång för min eller biljanas del eftersom stackarn är i samma situation som mig. Så vi tröstade varandra och tittade på någon film istället hos henne. Stressmoment de där, den handlade om hur världen går under och shit. Jätte kul, för när jag skulle åka hem var vädret här eeeexaaakt som i filmen innan världen gick under. Men nu ska jag iallafall med min mätta kellogs mage ta och lägga mig. såå
GOODDNAAATTIII NAATIIII!



fridaaay i morgon

just nu mår jag såååå illa för att jag är sååå mätt! Idag efter skolan kom kära biljana och steffie hem till mig. Vi satt och prata, åt kladdkaka och återigen prata om allt som hade hänt. Så fick vi för oss att vi skulle leta jobb. Aa det gick ju bra, vi tröttnade efter typ 15 minuters misslyckanden. Sarah hade då hunnit plugga klart och kom och hämta upp oss. Vad gjorde vi om inte åka och äta? kebabrulle blev det för min del. Är så mätt att jag knappt kan andas. Rullen var typ 30 cm. Och jag fick plats med heeeela! Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och idissla sen sova. Här kommer även några bilder från i somras.
PUSSS OCH KRAM SES PÅ STAN!


bröllopet, biljana, jag steffie och sarah

kile, my kusiner och jag på bröllopet

om ni har ont i fötterna och inte ens platta skor hjälper ska ni ha en sån här.

Biljana jag och Aleksandra

jag i mokra gora

jag och min homie

och så min broder och hans borttappade tvilling


waazzzzaaaap

Idag fick jag veerkligen sova ut, men sprang som vanligt till bussen. Det lyckas jag med hur tidigt jag än vaknar. Orkar knappt andas på morgonen, så ska man till skolan också. Men iallafall, biljana och jag är med i studentkommitén, vilket betyder att vi fixar det som ska fixas till skivan osv. Vi lekte business womans idag och kollade runt lite på olika lokaler. Än så länge har vi bara bestämt träff med schools out, där vi blev intresserade utav Viper room och så skulle han visa oss någon ny klubb. Så det blir spännande. Därefter belönade vi oss själva med kladdkakOR. Vi gjorde inte en, utan tvååå! och vet ni vad, båda blev lyckade! Våra älskade makedonke kom över, fantastiiic 4 mathafackaaas. Riktigt skönt att ses igen och prata ut om allt som hänt under sommaren. Hade verkligen saaknat det där och my girls! Men nu är vi back on track. Det var lite "kort" om idag, för nu ska jag ta och ringa upp my kära boyfriend och sen ta och lägga mig. I TID den här gången, så jag säger NAAATTIII NATTTIII!
peeaaceee out!


och nu sovaaaaa

Jag är klar med arbetet. Sagt godnatt till älsklingen och nuuuu pratar jag med VIKTOOORIJAA som kom hem idag, har saknat henne såååååå mycket och så har vi självklart myyycket att catch upp! så juuust nu är det chiittchaattiing på gång här!
Nattiiiiiiii naaattiiiiiiii hoooottmommaas!


plugg plugg plugg

Idag var jag inte i skolan, hade lite feber, hosta och ont i kroppen. Swiiinfluuee symtomshits. Blev lite stressad igår. Men idag känns det liite bättre iallafall, kan vara att jag inbillar mig lite också med tanke på att vi har snackat så mycket om sjukdomen i skolan. Men iallafall, passade på att städa lite här hemma och tog så klart med jämna mellanrum "rast" och passade på att prata med älsklingen och min kära Biljana. Som inte heller var i skolan idag, lilla smygis. Nu ska jag fortsätta med mitt arbete som ska vara klart om 2 timmar och jag har inte kommit långt heller ska ni veta. Kjellis is going to kill me!
PUSSSS OCH KRAAAM!


 och såhär ser det ut just nu. Än så länge har jag bara ätit och tittat på texten, skit bra.


RSS 2.0