NO STRESS

jag är helt stressad nu. Har haft praktik nu i en vecka, har två veckor kvar och I love it! helt underbara barn! Kom precis hem, och ut från duschen, är helt slut men Dado får man inte missa. Så jag ska sätta på mig något snabbt och iväg med my girls och partaja lite. VI HÖÖÖRS SEEEN!!!

trötttt

Pratade med älsklingen hela natten igår och vaknade liiiiite för tidigt idag. Hörde dom springa och skratta där uppe och jag drömde om hästar i korridorer. Fick alltså ingen sömn. Aja, på älvsjö mässan var det kul faktiskt, vi hade någon brandmannatävling, dem som sätter på sig kläderna snabbast får en ipod eller kamera, kul och se folk kämpa medan vi stressade upp dom lite. Och igår var jag först hos frisören, färga och klippte mig vilket tog hela 3,5 timmar så min svanskota är fan helt sne nu. Men är riktigt nöjd med färgen! Därefter drog jag till mina kusiner och nu är jag hääääär. Ska snart upp och visa att jag verkligen har vaknat och sen gå och shoppa lite med mamma och köpa present till Nikolina som fyller år imorgon. HÖRS SEEEEEEN PUUSSS PUSSS!!



yep

pratade precis klart med älsklingen. Har saknat honom så mycket att de gör ont. Saknar allt hos honom, hur han på ett så bra sätt kan lugna ner mig, hur han pratar med mig, allt. Och att veta att jag inte ska få träffa honom på minst två månader till gör inte saken bättre. Hatar de här jävla avståndet. Så jag ska ta och sova nu, rensa huvudet. Imorgon ska jag upp tidigt, besöka rehabiliterings center med klassen och sen iväg till älvsjömässan och "jobba". Så natti natti!


 älskar låten


yääyää

Hej och hå plugget. Har sååå mycket plugg så de inte sant. Ett prov imorgon och resten av veckan vill jag inte ens tänka på. Inte nog med det så ska jag upp halv 6 imorgon för att jag har körlektion. Nu ska jag upp och äta något gott, hör att mamma vispar något=något jag kan attackera.
Och här är två bilder till från igår, fick dom från Mici precis. Man ser klart och tydligt hur blek man blir på min kamera jämfört med Micis. Vet inte hur man ändrar, pillade på något här om dagen och de blev såhär.
PUUUSSAR!





hemma nu

och jag är såååå hungrig. Jag kom hem för en liten stund sen efter Stefan-firandet. Nuu ska jag ta och äta sen sova. De blev några bilder med min kamera och några med Milicas som jag ska få imorgon. Hääär kommer några.
NATTIIIII!!!



jag och Milica


och det här hade jag på mig


kära lördag

Var som sagt på café 60 igår med Biljana, Kate. Efter en stund kom även Viki och Sale. Alltid lika mysigt att träffa flicksen. Men det var galet varmt, vi satt i det lilla rummet eller vad man ska kalla det. Och stearinljusen gjorde inte saken bättre. Jag tror att jag blåste ut ljuset framför mig 25 gånger och vaaaarje gång kom någon av dom som jobba där och tände det igen. Idag väckte lilla Billy mig så åkte vi och köpte presentkort till Stefan som ska firas idag. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sätta fart. Visar en pictuuureee sen på hur det ser ut.
SEEE YOU LATER ALLIGATOR!


 the look of imorse


upp och iväg

lite stressad nu just. Ska ut och fika med tjejerna och jag somnade i soffan! Lyckas alltid göra det, vare sig jag är trött eller inte. Så fort jag lägger mig på den blir det så. Nu ska jag slänga på mig något och springa till bussen (om jag inte lyckas övertala mamma att skjutsa mig). Blir nog Café 60 ikväll. PUSSSSSS PÅ ER!

ännu ett steg

närmare körkortet hörreni. Jag och Selin var i tullinge idag och gjorde halkbanan. Slira lite med bilen och det var sjukt kul. Det höll på i några timmar vilket vi inte visste att det skulle göra. Kanske borde satsa på att bli rallyförare. Fan heller, för ja, vad hände idag när jag övningskörde? körde in i en PARKERAD bils sidospegel/backspegel. Hur man kan krocka in i en parkerad bil vet jag nu iallafall. Inga kommentarer, det hade inte min lärare heller förutom att han fick för sig att jag heter Vanja...Vilket han upprepa 300 gånger, han variera mellan Aleksandra och Vanja. Nu kära folket har jag alltså ett mellannamn. Allt för mig today, ska upp och äta lite och sen sooova! PUUSSS PÅ EEEER!

Här är skorna jag beställde för några veckor sen, glööömde visa



och så ett linne med kedjor på


nooo stresss

Har stressat som faahaan dom senaste dagarna, har inte tänkt helt klart heller. Som igår, när jag trooodde att jag hade körlektion halv 7 på morgonen. Jag åkte dit och väntade på honom. Och vet ni vad? jag hade inte ens lektion, jag hade tittat fel. Så aa min tur så klart och mamma ville döööda mig, stackarn hade vaknat för min skull för att skjutsa mig dit. Över till idag. Har varit hos läkaren, tandläkaren, varit och shoppat med mamma, fixat lite saker på banken OCH gymmat. Gjort det två dagar i rad nu och jag känner verkligen av det i axlarna. Liten kort uppdate om vad jag har haft för mig, nu ska jag ta och plugga sen ringa darling och se hur det går med hans plugg. PUUSSS OCH KRAAAM!


inbillnation

Ni vet när man har tittat på en sjuk film och sitter och inbillar sig en massa. Just det gjorde jag igår. Tyckte att jag hörde en massa ljud och började inbilla mig en massa. Och så när jag finally gjort klart allt jag ska släcker jag lampan och hoppar upp i sängen, drar upp mitt täcke snabbt och lägger mig. BAAAAAAAAAAM hör jag från iiingenstans! jag trodde jag skulle döööö, mitt hjärta slog trippla slag. Och vet ni vad det var? jo det var min mobil som jag hade glömt att jag hade lagt på täcket, som så klart ramla ner när jag lyfte på det. Jäjä aldrig mer skräckfilm i mitt rum. Nu ska jag ta och lägga mig, har ätit en heeeel Ben&Jerry's och jag mår inte så bra efter den. "Men jag behöver äta för att kunna plugga" körde jag på mamma idag för att hon och faster skulle köra mig, och "jag lär er EKO-driving", vilket gick hem hos dom. Har pluggat som en hääääst btw så nu ska jag sova.
GOOOODNAAAAAAAAAAAAATT BABEEES!


.............

tjejerna kom över till mig och medan vi väntade på vår kate passade vi på att filma biko. En Grand Show, gacice låten. Därefter hämtade vi lite gottegott och la oss i sängen för att titta på Paranormal activity. Under filmens gång preeeessade vi bokstavligen ihop oss. Så jävla äcklig film så de inte sant. Varje gång de blev natt i filmen tog vi fram våra vapen. Dvs jag täckte mig med mitt hår och en kudde, samtidigt som jag höll för öronen, värsta remixen. Och vet ni vad? jag hatar dörrar från och med nu. Såå när tjejerna gick var jag eeensam, här nere, sover  alltså HELT ENSAM på den här våningen med en massa dörrar runtomkring, så jag höll älsklingen vaken i 1 timma. Som fick mig att tänka på annat efter att han utnyttjat mitt rädda tillstånd med att skrämma mig lite mer när han gjorde "filmer" om vad som kan komma att hända mig under natten. Så nuuuuuuu ska jag sova,
GOOOODDDDDDDD NAAAAAAAAAAAAAAATTTTT!!


 vågar fan inte ha större bild på den, så jävla läskig


vaaampiiireeee

Vi hade som sagt tema dag i skolan eller vad man ska kalla det. Min klass klädde ut sig till vampyrer och det var skitans kul. Vi hade löständer, tupperat hår, svarta slitna kläder, fake blod. Så de var kul. Till och med en döskalle som vi döpte till Kjell (vår mentors namn). Han har inte varit i skolan på 5-6 veckor, så nu vet man vart han har tagit vägen (vi har käkat upp honom). Nu ska jag till Kate iallafall, catch up med my girls.
PYSS OCH KRÅÅÅM!



 

 och såhär såg jag ut. Btw skitkamera, det enda positiva med den är att den är fin.


grrrrrrr

har precis plattat mitt hår och ja ser att min utväxt börjar showa riktigt ordentligt, så dags att färga sig. Vill ha liiite lite ljusare än jag har nu. Men nu ska jag ta och måla naglarna i reeeed och hitta vad jag ska ha på mig imorgon, tema "tävlings" dag. Vi 3:or ska samla poäng, vilken var anledningen till varför jag och Selin besökte buterix igår. 1:orna och 2:orna har ingen aning om det så deras reaktioner kommer nog bli som på spex-foto dagen. Ska sätta igång nu och sen ringa älsklingen!
SÅ PUUUSSS PÅ EEEER!

vad ska vi vara dååå?


KLAR!

Har precis pluggat klart! ska bara göra klart vår powerpoint lite snabbt och sen hoppa in i duschen. Lååång dag idag, varit i skolan sen klockan 8, efter en heldag åkte jag in till stan med Selin och köpte lite grejor på buterix som ni får se imorgöööön. Beställde även min studentmössa och jag blir lite stressad, är inte säker på om jag klickade på rätt storlek, så jag får ringa dit imorgon då. Men nu ska jag sova så NATTII NATTIII PÅ ER!


 såhär ser den uut, snaaaart är de vår tur!


tjosan

jag har aaaallltid en sån tur i livet, aa tjena. Jag hade körlektion imorse kvart i sju. Men de var ett par veckor sen jag bokade den så jag var inte riktigt säker på om det var kvar i sju på morgonen eller på kvällen. Mamma skjutsade mig dit iallafall och jag började få lite ångest när jag såg att det var släckt där inne och inga bilar framför. Tror ni att jag våga säga något? nej så klart inte, så jag spela dum. Som tur är hade jag rätt, min lärare var bara lite sen. Men så klart så fanns det en dålig nyhet också. Han sa med väärsta smilet "bilen funkar inte, jag kom hit för att säga det till dig". Jag vaknade alltså heeelt i onödan, så jag fick en ny tid imorgon. Fick mina böcker, så något positivt var det med att åka dit. Och nu har jag läst hela 40 (37 sidor egentligen men låter bättre när man säger 40) Såå nuuu ska jag ta och prata lite med älsklingen och sen sovaaaaa!
NATTIII NAAAAATTTIII!


<3

Tjejerna drog precis. Vi var och åt pizza, som satt väääldigt bra och sen blev de kladdkaka hos mig som mamma hade gjort. Och vet ni vad jag ska göra nu? ta och plugga lite, min bok ska tydligen vara utläst till imorgon. 400 sidor, hej wikipedia.se. Kunde inte lägga upp bilderna från i fredags bloggen är cp just nu. PUSSS PUSSSS!

 



WUHU

Min älskade georgia kom hem till mig igår kväll. Vi åt på mcdonalds och drog sen hem. Och satt uppe till 5 halv 6, åt, titta på "skräck"filmer och spela tecken 3, skit kul! blir helt stressad när jag spelar såna karate spel, trycker på alla knappar utan att veta vad jag gör. Vi fick inte heller så mycket sömn, gias mamma ringde hem till mig och bad min mor väcka oss. klaaaaaaart så skriker min mamma "Aleeeksaaaaaaaandraaaaaa!" med värsta juggedialekten 100 gånger. Och hon fortsätter tills jag svarar, vilket man inte orkar trots att man hör henne. Kom iallafall precis hem, var och handla lite smågrejer med mamma och nuuu ska jag städa klart här för tjejerna från klassen kommer över nu, sååå SEE YOU LATER ALLIGAATOOORR!!


 snodde bilden från gia där ni kan se hur det såg ut när jag, hon och min bror åt inatt/imorse.


RSS 2.0