BILLY OCH ALLY GÄSTBLOGGAR

Heeeeeej alla kära läsare. Statistiken är på topp, och eftersom Alis är så "duktig" på att uppdatera så skriver vi ett litet update inlägg. (Alis is gonna kill us but we dont care).
Jaa eftersom att vi är så duktiga på att blogga och vet precis vad vi ska skriva, skriver vi godnatt nu. Byyyye byyye darlings. Puuuss på dig vår kära vän Alis.
Lots of XOXO's B&A

Fraajdaag

Hann med riktigt mycket idag OCH lyckades vakna innan 12. Min lillebror ringde klockan 8 på morgonen "seka kan du hämta min bok och matteläxa, har glömt dom hemma". Såååååå jag fick pallra mig upp. Fixade några grejer runt min livslånga jobb-ansökan, går inge bra de där. Tog mig nästan hela dagen. Åkte därefter förbi för att byta in några saker som jag hade köpt. Nu ska jag ta tag i mitt rum, ser ut som "rusfaj" som min mamma säger. Vet inte riktigt vad de betyder och om de ens stavas så, men de har något med kaos att göra. Därefter ska jag till Selin med tjejerna från "klassen". SEE YAA!



oooooooch här har ni en del av min "rusfaj".
innan jag gick ut hemifrån la ja ett överkast över kläderna, så det skulle se lite "bättre" ut. Bra försök, min pappa tog bort det så fort han såg det och började predika om hur mitt rum ser ut.

die spinning

Kom hem från gymmet för en liten stund sen. Hela min kropp skakar som fasiken! Jag och biljana skulle på ett spinning pass, som vi trodde var bas, åtminstone medel. Så fort vi kom in och satte igång hörde vi "de här är alltså ett 60 minuters intensiv pass, ni har valt att utmana er själva!" fick en hjärtattack där. Efter 15 minuter hörde jag från biljana "tror du de har gått 30 minuter än, åtminstone 20 iallafall?".
Det var sjuuukt jobbigt men så himla kul ändå! Jag ska snart ta och söööööva, orkar inte vara uppe längre. För en gångs skull såhär tidigt!!
Men men ska ta och ringa min pöjke nu sen bädda ner mig själv. NATTi NAATT!

grekland 10, jag och älskling


..........!!!!!!!!!

JAAG KAN INTE SOVAAA!! BLIR GALEN

hay hay

vaknade klockan 9 vilket jag inte har gjort på läääääänge. Höll på att somna i duschen. Efter läkarbesöket fick jag en fråga av mamma, som sedan blev till en order, om att göra en pizza. Så jäkla misslyckad, en riktigt ful pizza, inte ens rund är den. Köket är helt kaos med deg överallt. Och nu håller jag på och driver med min lillebror om att mamma hade lagt mögelost på den. Hans reaktioner är priceless. Kan visa mögel-pizzan sen om jag hinner ta kort på den. Snart ska jag ta en tripp till gymmet och så väntar sängen. SEEE YAAA!!
jag idååg

RSS 2.0