town

Efter att ha lekt med mobilen i en timma fattar jag fortfarande ingenting. Inte nog med det så fick jag ett trådlöst headset, ser fan ut som att jag pratar med mig själv när jag har det, okej. Nu ska jag in till stan och titta vad som finns. Hoppas på att jag hittar NÅGONTING iallafall.
PEACEEE OUT!


new victim

pratade precis klart med min kära pojkvän, som lovade att komma hit så fort han kommer hem från Serbien. Lääääängtar som fan! och jag är så jävla trög, avslöjade min "idé" om hans överraskningar när han kommer hit! Han är såååå bra på att snacka sig till sånt.
Men men igår kväll var vi ute och festa på grodan. Lite för mycket folk på ena dansgolvet men det var kul ändå. Och idag väckte mamma mig och vi åkte iväg hela familjen för att handla lite. Efter att jag har terroriserat min stackars telefon ett braaaa tag nu tyckte pappa att de var dags för en ny. Min har nämligen gått igenom såååå mycket stackarn, flygit i väggar(o)medvetet), rullat ner för trappor och blivit mosad av allt man kan tänka sig. Så den nya vet vad som vääntar den. NUU SKA JAG SOOOOVAAA! NATTIII NAAATTIII!!!


mission complete

vi har kommit överens, det blir utgång ikväll. Någonstans i stan, fast vi vet inte vart än.
SEEEE YOU LATEEEER

 


Hej oväder

imorse väckte mig mamma mig lite fööör tidigt, men räddade mig från mina "drömmar". Fattar inte vad de är med mig, drömde att hälften av mina kompisar fick barn. Iallafall, åkte med mamma och mina bröder for shopping i hopp om att hitta Vladas spel och något att ha på mig till nyår. Och troooor ni att de gick bra? Folk slogs om storlekarna och jag hade iiingen lust att joina deras K1 fighter. Och SPELET! om vi inte åkte till alla affärer i hela Sverige, utan att hitta det. När jag kom hem tittade jag på internet och taadaaaa, där fanns det. Nu hoppas jag på att den kommer hem i tid också. Vad som händer ikväll vet jag inte än, ska kolla med giirlsen nuuuuuuu, PEAACEE OUT!!

och de här fick jag med mig hem




tellaaafoooooon

Passar på att skriva nu medan min kära pojkvän är och duschar. OCH jag fick vääääääääääääärsta stöten av min handsfree nyss. Värsta fyrverkerierna i örat for f sake.
Iallafall, var i stan idag med Gia och Biko, letade present till en person som är såååå svår att hitta present till, men vi lyckades klura ut något efter en hel dags sökande. Därefter kom ett nytt mission upp, vart skulle vi äta? Billy ville ha mcdonalds och vi mongolisk. Mission complete-vi fick som vi ville, men tog en promenad dit för att Billy skulle få EN av sina önskningar uppfyllda iallafall. Nuuu ringer de här, Londonbridge är tillbaka så NATTIII NAATTTIII!!! <3


vaaaaakeeeen

Vaknade precis efter helt sjuka drömmar. Drömde att jorden gick under och biljana the bitch lämnade mig kvar där helt ensam. Och så jagade jag hamstrar(?) som gömde sig under ett element i något presidenthotell. Sjuka som sagt. I förrigår var vi iallafall och tittade på new moon, efter att den har varit ute i en månad typ, helt sega. Och jaa som alla vet, Jacobs kropp, åååååååå! Vi mådde som sagt bra! och så igår tog vi en fika på Alberts. Och idag ska jag och billy pump våra musclesgymmet, örr. Och så på kvällen blir det nog myskväll med film och maaaat. Skit bra kombination!
SÅ PUUUUSSS PÅ EEERR!!


avsvimmad va din B?


biotime

Nuu ska jag iväg och titta på bio med girlsen, puuusss så läängeee!


trååååk

Jag har såååå tråkigt så de inte sant. Orkar inte gå ut och drunkna i snön heller. Men jag är saved, pratade precis med Biko och det blir bio ikväll för vår del. Alle balle, billy och viki. Ska bli skönt och komma ut lite, känns fan som att jag är i Alaska och är helt isolerad från omvärlden. Så nu ska jag ta och fixa mitt rum lite och hoppa in i duschen. Även platta mitt hår, som jag inte har gjort på 1 månad känns det som.
SEEE YOUUUUUUUUUUUU!!


 Andrews nya låt, som jag har lyssnat på 100 gånger och som jag har fastnat för


wakyy waakkyy

Älsklingen väckte mig för en stund sen och vad var det första jag märkte? att vädret är som igår, om inte kallare. Så de blir ingen utgång ikväll heller. Vi ska även ha gäster idag, grannarna ska komma över, så de blir nog kul det med. Ska be farfar tända brasan här nere, sååååå mysigt att ligga i soffan och värma sig. Somnade där igår fleeera gånger trots att det var 73 "världskriget" där uppe när juggefamiljerna samlades. För som ni förstår har deras "prata" en lite högre tonart än vanligt. Och så fick jag även hem min pealing från LOGONA idag och det gick riktigt snabbt. Hoppas att den funkar på mig, så skön känsla efter att man har pealat ansiktet. Så tonight ska jag testa den, men nuuu ska jag ta och rensa chokladen där uppe.
PUUUSSSIISAAAAR!!


LOOOOV

Vet inte ens varför vi gick till skolan, vi satt bara i klassrummet och prata om vad vi ska göra under lovet och så tittade vi på skolans "konsert". Och så blev jag sååå klart mulad, helt jävla blöt och kall om asset, jätte mysigt men så kan det gå när jag leker ball och ska knuffa folk i snön, payback is a bitch. Idag har vi sveti nikola slava tror jag det hette så det kommer över folk här. Ska sätta igång med att städa det min hitler mamma har beordrat mig att göra. Och så kära ni innan jag påbörjar militär övningarna så ska ni få veta att jag har fått för mig att jag vill ha en grå eller vit katt med blå ögon. Får jag ingen hund så får jag ta en katt istället, får uppfostra den som om det vore en hund istället. "Bara den inte kommer upp på övervåningen och kissar och river mina soffor så" (obs det är HENNES soffor, trots att vi alla bor här MED henne.) var mammas svar till det, och det kommer hålla ungefär 2-3 timmar, sen kommer hon ta upp den själv när hon väl får se hur den ser ut. Så om allt går som det ska kommer den lilla saken till mig i januari någon gång.
Men nu måste jag sätta igång innan Maca goes crazy!!
SMEELLL U LAATEEER!!



och såååhäär seer jag ut idåååg


snösnösnö

Det är sjuuukt mycket snö här. Alla bussar som man själv skulle ta sig fram med idag var inställda så klart. Och pappas bil fastnade i snön idag när jag skulle få skjuts. Tog oss minst 10 minuter att få ut den. Trots snön kunde jag ta mig hem till Kate som åker till Makedonien imorgon! :( Inte kul alls för vår del, men babesan får ha de bäääst där nere! och det kommer hon utan tvekan att ha. Nuuu ska jag ta och sätta på TV;en, allt mitt pluggande har gjort att jag inte hållt en fjärrkontroll i handen på en vecka.
PUUUSSSS OCH KRAAAAM!!


och såhär ser vår "ute-balkong" ut. Helt sjukt!


skolan imorgon

pratade precis klart med älsklingen och ännu en gång har jag fått det befkräftat att jag har världens bästa pojkvän. Hur som helst så har jag haft en heeeeelt underbar helg med en massa mypys. Billy och Viki kom över till mig idag, vi saknade vår kära kaca som var duktig och pluggade hemma. Vi åt och prata som alltså är en kär tradition här. Och nu ska jag ta och sova för imorgon är det back to reality, alltså skolan. Och efter att ha sovit i mer än 12 timmar idag vet jag fan inte hur jag ska ta mig upp imorgon efter endast några timmars sömn.
SÅ NATTI PÅ ER!


 <3


--

kom hem från en lååång dag och iväg till gymmet med Biljana, körde lite lätt idag men det känns braaa. Tittade på real housewifes of new jersey eller vad dom hette med italianos. Nästa avsnitt får jag INTE missa säger jag bara. Så jävla sköna på ett sjukt sätt. Och min kära pojkvän sover nu så aa känner mig lite rastlös, ska väcka honom 7, för hans fula alarm lyckas inte med det, så jag får se om jag lyckas. Borde få pris då. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig jag med. Imorgon jobbar jag till 21:30. Jätte fint.
NATTI NATTI!



it has arrived

tröjan som jag hade beställt till älsklingen kom hem idag. Och tror ni inte att min mamma redan hade inspekterat den? Jo såklart. TROTS att det står ALEKSANDRA med stoora bokstäver, så finns det inte något som heter privatliv i min mammas lilla värld. "En nelly påse har kommit till dig" och varför är den öppen? "jag ville se" säger hon helt iskallt. Sen tappade jag bort en nål i min säng och vände upp och ner på allt och hittade den till slut I tröjan. Men nu ska jag ta och tracka baby lite sen sova. Praktik+utbildningsgrej väntar mig imorgon. Härliga onsdag.
PUUUSSS OCH KRAAAM!


och såhär ser den ut, älskar sånt på killar.


IVÄG

till praktiken nu. Trots att jag har sovit ut i mer än 9 timmar orkade jag inte vakna imorse. Ikväll jobbar jag till halv 10, hääääärlig känsla! SEE YOU LATER ALLIGATOR!


söndag igen

Så tråkigt med söndagar, helt dött och segt. Idag fyller min kära mamma 40 men vi firade henne igår. Bilderna säger sitt och jag ska upp och äta mat!


Billy och jag

Billy, jag och Sandra

kusines

kusin och Maria

Kashe kände sig juggeaktig

pappa som "kock"

mami och pappsen


Nenad som Zlatan enligt Steffie

farbröderna visar sina skills

Nenad, Marko och Billy


and cut!


sova nu

Idag har det inte hänt så mycket förutom att magen verkligen dödar mig! Och billy är i samma situation. Så vi stannade hemma idag och tittade på tv hos henne. Jag ville titta på Air Bud som var på tv och som jag hade sett 100 gånger och biko ville se på Idol. Hon vann och jag fick se min Buddy bara på reklamen. Ska försöka sova nu och ignorera magen. Hittade förresten en massa bilder på när jag var liten och när mina föräldrar var yngre. Herregud ser ut som bilder från filmen Grease. Bjuder på en, där jag lekte stor med bikini, både över och underdel. Ville aldrig gå utan överdelen, folk kunde faktiskt se...
NATTI NATTI!


vladas kommentar "vem är pedofilen?"
 "vadå pedofil, de var mitt ragg"


.............

Idag sov jag i ungefär 4 timmar, höll på att somna på konferensen imorse. Jag var sååå trött och min handledare har världens lugnaste sagoberättar röst. Varje gång jag blinka kände jag hur mina ögon inte ville öppnas igen. Iallafall efter praktiken åkte jag med mamma och farmor och shöppa lite och sen till the Tasic family. OCH jag tappa min ring som jag fick från älsklingen! Turen följer som sagt efter mig. Är såååå sur nu, får se på hans reaktion när han får veta det. Aa tjena hej.
Men nu ska jag ta och tröst äta lite sen leka lite atletisk och använda mig utav min motionscykel.
PÖÖSSS PÅ EEEEEEEEERR!


 en kjoool

och så

en body till


noooooooooooooooo

Kunde inte sova så bra inatt. Jag och mina drömmar okej. För det första så drömde jag ungefär 25 gånger om hur jag kommer för sent till praktiken, att min klocka inte har ringt och sen från ingenstans att två brudpar vill döda mig eller något. Så nu ska jag snabbt iväg så my dream inte come true...
SEE YAA LAATEEER!

hellooo

jag kom hem för en liten stund sen, var ute på promenad med lilla stumpan. Och innan dess var jag och bytte ut mina skor. Som alla vet har jag alltid världens "tur". Köpte nämligen ett par skor igår och när jag kom hem märkte jag att nååågot var fel. Ett av paren som jag hade köpt hade jag lyckats få den ena skon i 36 och den andra i 37. Så jag fick gå tillbaka idag och dom fanns tyvärr inte i brunt så jag fick ta dom i svart istället. Men det funkar lika bra det med. Sen åkte jag iväg och hämtade upp lite grejor som jag hade beställt från nelly. Riktigt snabba var dom kan jag säga er. Beställde hem sakerna natten till måndag och dom kom fram idag :|. Men nu ska jag ta och prata lite med älsklingen och sen sova, praktiken väntar på mig imorgon.
PUUUSSSS PÅÅÅÅ EEER!!

och de här är då från gårdagens shöpping





och så sakerna från nelly



RSS 2.0