nightyyy

Härligt väder idag som vi vet, men det stoppade inte oss från fika. Jag, billy, kate, aleks och magi tog en tripp in till café 60 för att catcha upp. Pratade om gamla minnen och våra "udda-tidder" och stilar. En sväng in på mcis är ju obligatorisk så klart och så begav vi oss hemåt. En lugn och skön kväll om man säger så. Fick mig även en överraskning av min fina telefonräkning när jag kom hem, gömde den fort som fan innan dom andra hann se den. Hade fått höra ääännu en föreläsning om att jag är 19 nu och måste ha lite kontroll över mig själv. Kan till och med replikerna utantill. Nu ska jag iallafall ta mig en dusch och studsa ner i sängen.
OCH kom precis på att jag inte bäddat! haaaatee! Dags att sätta faaart, natttii naaatttiii!



?

SERIÖÖÖÖST!
jag kan inte sova!! Kände för att mobba min pojkvän lite, men eftersom han sover så fick jag ta och fota mig själv och driva med honom genom bilder. Och kom under tiden på hur mobbad jag är :)
Berättade för Kate igår hur jag sakta börjar svänga av banan. Många tjejer skickar lite "sexigare" bilder, om man säger så, till sin pojkvän. Jag däremot skickar "west-side"- bilder (internt skämt) 5 på morgonen OCH skriver Hello Vlado på mina tår och tar kort på det. Jag är "romantisk på mitt egna vis, saaaajk.
och denna vackra bild west-sidar sig in i hans inkorg nu.


HAHA!

Era små galna råttor!
såg precis inlägget som mina kära vänner smygskrivit haha! Har tydligen två "trogna läsare". Uppdate kommer imorgon för nu ska jag nämligen ta och säga hej till min säng som står så fint med öppna täcke-armar och väntar på mig. Näättti nääättttiiiii!
och här är mina två snygga fialisor
ja vår humor är lite speciell, but we get it!
och så gör jag och "jag vill inte ha kaffe"-kvinnan ett försök att bilda ett hjärta i vårt bäääästa tillstånd!
Love you gurliieeess ni fick mig att skratta där vaaa

RSS 2.0