heeellooooo folket

Har inte skrivit på ett tag, så nu var det dags att ta igen. I fredags var vi som sagt ute och klubba. Underbart sällskap så kvällen var lyckad. Och i lördags var vi på Biljanas morbrors 40 års fest. Där jag och Biljana gav slängkyssar till lilla alex, han blev sååå irriterad, för ni vet "tjejbaciller" är jätte farliga. Så vi fick oss ett gott, eller aa flera goda skratt. Nu känner jag också att magen börjar kurra så jag ska nog ta och äta något. Och så är älsklingen på väg hem till London, vilket betyder att han kommer hiiiiit snaaaart! Saknar fisen som fan! Men nu ska jag ta för mig där uppe, mamma har gjort kyckling på fredag med ris, såååå gott!
PUSSISAAR DARLINGS!




lite nyaa greejooor som jag köpte i förrigår och inte hann lägga in.


och såhär såg jag ut idaag kära ni


kära fredag

Hade inga lektioner idag så jag fick sova ut. Eller nästan iallafall. Biljana som antingen inte hade lyssnat på vad vår lärare hade sagt eller så förstod hon helt enkelt inte att vi skulle vara lediga idag. Hur som helst så ringer biljana mig klockan 7 och frågar om jag är på väg till bussen. Tog ett tag att förklara för henne att vi inte hade någon skola idag, vilket gjorde att jag hade svårt att somna om sen. När mamma sen kom hem insåg jag hur mycket klockan var så jag flög upp, tog på mig kläder och iväg till banken med mamma och faster. MEN så hade jag glömt min telefon hemma, smart va? så jag kunde inte nå dom när jag var klar. Letade efter dom ett tag och bestämde mig för att hem istället. Och vad händer när jag är 10 meter ifrån mitt hus? Då ser jag mamma och faster i bilen bakom mig, typiskt min tur. Efter att ha gått hela mount-everest backen. Inte nog med det så märkte jag sen också att jag hade busskortet i väskan :) Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och börja fixa mig för ikväll ska vi ut. Vet inte vad jag ska ha på mig heller, får seeee vad de blir.
ha en uuuunderbar kyckling på freeedaaag-kväll! PUUSSSISSAAAR!!


det här passade jag på att köpa när jag "letade" efter dom.

GGGG

Nu är jag hemma efter en lång dag, av ätande hos Biljana.
I skolan hände inte så mycket, förutom vår redovisning.
Vår lärare hade nämligen gett oss en uppgift om lagar och
sa att vi skulle göra texten "sexig". Just med dom orden sa
hon det. Alltså göra om texten så att vi förstår den. Vi skippade
den delen och gjorde den "sexig" på vårt sätt. Vi använde oss
utav powerpoint och skrev upp stödord. Och vad la vi för bakgrunds-
bilder? Paul sexiga Walker, Channing hot  Tatum osv. Det var väl
sexigt? Vår kära lärare höll med om det hon med, hennes blick
sa allt. Jääjää de var det, nu är jag iallafall med min lillebror som
väntar på att jag ska göra en gubbe till honom på the sims 3 OCH
en blogg. Haha sötnosen ska starta blogg, blir kul och se om han
har blogg-skills.
Så jag ska nog sätta igång, stackarn har väntat länge nu.
thaaats it för idaaaaag, peeeaacee oouutt!


 ja här ser man hur kul vi hade.

blir gaaaalen

pratade precis med älsklingen. Saknar honom såå såå mycket!
Förståår mig inte på folk som blandar sig i. Människa gå
vidare om personen säger nej. Min mage dödar mig och
nu det här. Men jag lovade att inte tänka på det. Så nu kära
folket ska jag ta och lägga mig istället.
Gooooodnaattt!


take of to the säng

Nu ska jag lägga mig och sovaaaa, ska upp tidigt i morgon.
Får uppdatera då istället, fööörsta dagen i skolan efter lovet.
Inte braaa, vill soova ut!
NATTI NATTI!

baaaaackkk

Jag är heeeelt slut! älsklingen väckte mig imorse lite för tidigt och jag kunde inte fortsätta sova. Dels för att jag hörde mitt namn när mamma pratade med någon i telefon, vilket betyder att jag måste lyssna på vad det handlar om (A) och för att telefonen skrämde livet ur mig. Jobbet missade jag som sagt, jätte fiint, men sömnen jag fick var absolut värt det. Pratade med min kära Victoria i telefon, vilket var otroligt skönt. Myyycket nyheter här vettni. Mot kvällen gick vi på kräftskiva och sen till Biljana där jag somnade. Mami kom och plockade upp mig för att jag skulle övningsköra och åka och hämta upp min bror. Höll på att somna medan jag körde, vilket mamma som tur var inte såg. Dont drive om ni är trötta, lita på mig. Snart ringer  baby och sen ska jag nog ta och lägga mig.
btw han kooooommmmeeeeer hiiit den 15 september om allt går som det ska! :D

älskaaaar låten

nooo sleeeeep

pratade med älsklingen för en stund sen. Han ska kolla när det finns biljetter hit till Stockholm! Han bor nämligen inte här utan i London, men vi får göra det bästa utav situationen och han är verkligen värd det. Träffade även mina kära flickor Biljana och Georgia idag, som jag hade saaaaknat! Biljana och jag hade inte setts på en vecka vilket är ovant för oss och jag och Gia hade inte setts på mer än 2 månader och det kändes!Hur som helst så kan jag inte sovaaa som ni kanske märker så jag tar och lägger in några bilder som vi tog i somras. Flera kommer senare, både från min och tjejernas kamera. Men dom här är tillgängliga än så lääängee.
heeree theey areeee babeees!







<3

ska upp klockan 5 imorgoooooon! tidigare till och med.
Så jag ska nog ta och lägga mig och sova.
Älsklingen ringer också snart, har saaaaknat honom så mycket!
The story om allt kommer imorgon.
NATTII NATTII


HEEEMMMAAA

nu är jag hemma. På ganska bra humör men saknaden är stooooor.
Ni får veta lite mer senare. Nu ska jag träffa biiillyyy



hitta precis en bild på fb. Fler kommer seeeen

I'm hooomeee

Kom hem precis efter en riktigt skon kvell. Vi var och festa po sparks som klubben heter. Riktigt kul var det och en massa skont folk. Och mina fotter is killing meeee. Men nu ska jag go och legga mig, min kusin har redan gjort det so jag kenner mig lite utstott her, helt ensam.
GOODDIINAATTIII follllkkssss hoppas ni har haft en underbar kvell!!

lite bildeer. De slutade med att jag hade po mig min jumpsuit som jag hade saknat.












ut ikveell

hejsan hoppssaaan allihoppaa! vi har precis atit pljeskavice. Gooodaste som finns, man njuter verkligen. Snart so ska jag borja fixa mig och sen ut klubba med min kusin och hennes kompisar. Vet inte vad jag ska ha po mig an so det kanske e dags att setta igong. Som ni ser so skriver jag utan vora svenska bokstaver a a o med prickar der uppe. Svort att venja mig. Men haaa soo braaa alliihoppaaa :D

haaaallooooooo folket!

jag e i Serbien just nuu :D kom precis till min kusin i nis. Har haft galet kul hittils. Treffat nytt folk osv. Vill verkligen inte oka hem, vilket jag moste gora nesta vecka redan. Ska bli kul att treffa alla i Sverige igen, som jag har saaaknat! Men vill inte lemna allt det her. Har en massa bilder som jag kommer att legga in ner jag kommer till Sverige. Kan bjuda po nogra redan nu po mig och min kera kusin!











RSS 2.0