valboorg

tvingade upp mig själv ur sängen imorse. Inte skönt att börja klockan 8.
Så hade vi någon show i skolan, blev heeelt sönder trampade och mosade, folk krigade för att komma in.
Men vi slutade iallafall tidigt, så jag, Biljana och Deniz åkte till stan och sola. Nu är jag hemma, har ätit, ska in i duschen nu. Mina darlings kommer över till mig ikväll, grill och m.m. Kommer inte på något annat, men eftersom ingen är hemma hos mig så har vi mi casa för oss själva ikväll.
-Gias dumma fråga när hon fick veta att vi skulle vara hos mig: "vadå har du en brasa?" aa gia på min tomt. Dumma grek.
Ska jump in i duschen och sen fixa lite här hemma, myyyyys

ha en braaaaaaa dag/kväll, PÖÖSSS!


kärlek till my girls! (2008)

You're the one that I want

har precis kommit hem. Var ute med mamma och körde. Blir galen på folk ibland. Precis när jag ska parkera bilen backar en kille med vääärsta farten, var såå nära på att krocka med honom! Mamma blev inte glad, för att det hände henne exakt samma sak för någon vecka sen. Har inte hänt så mycket idag. Börjar halv 11 på onsdagar, så det var lungt. Börjar däremot känna att jag har ont i ryggen, Markus skulle bära mig (han lekte stark) så missuppfattade vi varandra och jag hamnade till slut, booooom på ryggen. Inte så skönt kan jag säga er.
Ska äta sen kolla om Biljana (billie) vill gymma eller jogga.
och ett STOOORT GRATTIS TILL MIN KÄRA VIKTORIJA SOM FYLLER 19 IDAG! <3

KRAMISAR!


hoome again

heeloo! är hemma nu efter en låång dag. Hade prov sista lektionen och det gick som det gick. Vår lärare hade hört att det hade förekommit fusk på förra provet(men näähee), så hon skulle inte vända blicken från oss en sekund. Inte ens svara på frågor, helt hjärndöd. Efter skolan åkte jag och Biljana och sola, tog låång tid för oss. Fick lite panik igen, sååå varmt! Båda var heeelt illröda när vi kom ut, helt borta båda två. Därefter vidare in till stan och tittade på kläder, hittade ett par shorts och en jumpsuit. Sale och Marija joinade även oss. Efter att ha gått runt hungriga heeela dagen bestämde vi oss för att röra oss hemmåt. Och tyyypiskt vår tur: vi sitter och väntar på bussen i centrum. Helt plötsligt hör man väärsta krashen. Då ser man att just dom bussarna som åker förbi vår station, krockar med varandra! Så vi tog en promenad hem och ååt mat! Försökte även plugga på altanen i "gungsoffan". Vilket inte gick så bra. Now i am home, ska se vad min broder gör, störa honom lite.
peace ouuut!


payback

har precis kommit hem och jag är såååå trött! Var hos tandläkaren idag, fick gå tidigare från idrottslektionen där vi spelade innebandy. Vilket inte ens såg ut som innebandy utan något heelt annat. Så ser det ut när vi får bestämma. Därefter mötte jag Vicky polski, så åkte jag till skärholmen och hittade en klänning från gina som jag tyckte om. Fastnade också i omklädningsrummet när jag inte kunde få av mig den, fick panik. Så mötte jag upp Georgia efter, vi var och åt. Hon var på ett sjukt humör, hennes "manliga" sida sa sitt idag.
Jag var alltså på bra humör när jag kom hem och fick lite lust att trakka min bror. Men han irriterade sig på mig och stände dörren på mig, rakt på min stortå. Och jag hämnades så klart med att slänga vatten på honom. Payback is a bitch. Efter det lyckades jag skada mig själv, tappade stolen på JUST DEN stortån som fick en smäll precis innan.
Nu ska ut på promenad med Biljana och sen plugga.
PUSS OCH KRAM!


Toni, jag och Magdalena
    

ännu en solig dag

såå skönt väder! har precis varit ute och sprungit i 45 min igen och legat på altanen och solat. Utan glass den här gången, men med en baananaa och vatten, försöker leka lite nyttig. Just för att Biljana fyller 18 år nu på söndag och ska ha fest, då vill man komma in i en klänning. Vilken jag ännu inte har hittat. Men har en som reserv som jag inte har använt än, om det skulle vara så att jag inte hittar en annan.
Igår var jag med tjejerna, vi åt grillat och en massa andra onyttigheter. Vilket har blivit en tradition för oss, när vi har mycket att prata om. Men skönt var det iallafall. Skulle egentligen till stan med Biljana, men jag försov mig, så ska försöka få tag på henne nu och se om hon vill åka och fika istället. Passa på nu när vädret är som det är!
peeaaceee ouuut!


sommaren 08

suunnnnnyy

har hunnit med ett par saker, men har en massa kvar att göra. Har varit ute och sprungit i ca 45 min, känns så skönt nu efteråt. Men de var såå vaarmt! Försökte hitta bra vägar att springa på. Hamnade lite fel kan man säga. Vill man springa snabbt, ska man springa förbi ett ställe som stinker skit. Vilket jag omedvetet gjorde. Stank gödsel i hela området. Tror inte att jag har sprungit så snabbt på lääänge. Kom hem, tog en glass och satte mig på altanen och sola. Sommar känsla! Så åkte mamma och jag och hämtade mina bröder från deras kompisar (jag övningskörde). Enda sättet hon kan få med mig är att muta mig med att jag ska få köra. Nuu ska jag hjälpa mami, kommer över lite gäster senare, and then träffa mina kära vänniinnoor!
looooveee!


inte så brun, men färgen är on its way

inte så tidig morgon

vaknade precis! lite för sent, skulle egentligen ut och jogga med Biljana och Magdalena nu klockan 1. Men som vanligt så hörde jag inte min telefon pga att den var under ett täcke. Kan inte sola heller för att det inte riktigt är sååå varmt som jag trodde att det skulle vara. Typiskt. Igår kväll var vi iallafall hos Sandra, skön kväll med både tacos och en massa prat. Men eftersom vi kom dit ganska sent hann vi inte gå ut med våra flickor, vilket vi får ta igen idag. Nu ska jag iallafall upp och äta och sen ut och springa.
puuusss och kraaam!


en solig och efterlängtad freedag!

var i skolan idag, helt okej. Man känner verkligen att det börjar gå mot sitt slut. Vi sola på rasterna och slutade ganska tidigt. Så vi drog till stan, till solariumet. Såå varmt! Fick panik dom sista 5 min, kunde inte andas så försökte tänka på annat för att orka stå ut. Men nu är jag hemma, håller på och fixar naglarna, ska till en kompis med Biljana, hon fyller år så vi ska på middag, därefter ut med våra kära makedonke Kate och Viki, saknat dom som faan! Man blir sååå glad av solen, ska bli varmare i helgen, upp tidigt imorgon och sola på altanen! me love!
Ska iväg och fixa klart naglarna och håret, vi är redan 50 minuter sena!
ha en uuunderbaar solig fredag!




freeeedag imorgon!

stannade hemma från skolan idag med. Skulle börjat
8 så jag sjukanmälde mig, eftersom jag fortfarande kände mig
lite krasslig. Hjälpte mamma att baka bröd. Det
fastnade en massa deg på mina händer, så kletigt. Men jag
lyckades ändå få det att likna en brödlimpa. Åkte därefter och mötte
min kära Georgia. Vi åt i mcdonalds och på väg till tunnelbanan, skämde
Gia som vanligt ut sig. PRECIS när vi går förbi en bil, som det sitter ungefär
5 killar i, gör Gia något hon inte borde ha gjort. *pling-material*. Jag kände
på mig att hon skulle göra det "neej nej neeeeej gia" men tyvärr hann hon.
Och när hon såg killarna, jaa PLING. Helt röd blev hon, pannan, näsan och kinderna.
Tror att till och med hennes öron blev det. Men vi tog iallafall en tripp till Skärholmen, där vi även
såg en kille dansa step-dans vid t-banan från ingenstans.
Har precis pratat med min kära  Biljana i någon timma. Har inte träffat henne på 2 dagar. Länge sen det hände kan jag säga. Skola imorgon får se henne då, inte nog med det så är det FREEEDAG

peeaace ooouut!



 jag och Biljana, förra året

hemma idag

har varit hemma från skolan idag, mådde inte så bra.
Har blivit förkyld OCH såå har jag ont i halsen. Kunde inte sova inatt, så jag gick runt i huset och letade efter nässpray. Mamma låg antagligen i sängen och lyssnade på mig, blev irriterad och bestämde sig för att komma och hjälpa till. Jag missade även provet idag, juust det jag behöver  nu när vi har så mycket i skolan. Så jag bestämde mig för att åka och sola istället. Har inte gjort det sen nyårsafton, så en skön känsla var det iallafall. Jag bestämde mig för att promenera till solariumet och ta frisk luft. Det borde jag inte ha gjort, för att jag fick se något jag helst skulle velat slippa. En man stannade upp och började pissa precis när jag gick förbi. Så tittade han upp på mig, stoppade in sin "kompis" i byxan och fortsatte gå som att inget hade hänt. Mysigt :)
Nu är jag iallafall hemma, lite brun blev jag, så det var iallafall värt det, på något sätt.
Ska upp och äta något!
GOOD BYE PEEOPLE!


 så brun vaaar jag en sommar iallfall.. var.

kallt kallt.

de blev en promenad igår för min och Biljanas del.
Nu när vi börjar komma in i "träningen" känns det mycket skönare och vi orkar faktiskt mer. Kom hem för en stund sen, hade jag glömt nycklarna i köket. Och ingen var hemma, typiskt min tur. Så jag fick sitta utanför och vänta tills min bror kom hem, vilket tog 40 minuter. I skolan hände det inte så mycket, vi underhöll oss själva genom att "låsa" in folk i toaletterna, genom att ställa en stor papperskorg framför dörren och hålla emot. Blandade reaktioner kan man lungt säga. (som man kan se i videon nedan såg Selin lite vilsen ut, men en sann krigare är hon iallafall) Så vissa lekte alltså hulken och andra spelade dumma bara. Ska snart iväg och plugga lite, har ett prov i omvårdnad imorgon och jag har inte ens öppnat boken. Får se hur långt jag kommer med det.
Min kära Viktorija har sin studentskiva ikväll! ha så kul babe!

KRÅÅÅM


såhär såg det bland annat ut när Selin blev ett offer och Leyla och Havva the badgirls

right rouuund

kom hem ganska tidigt från skolan idag.
Hade läkartid, så fick åka in till stan innan lunchen, hann inte ens äta. Var lite stressad, kunde inte komma på vart min läkare hade sitt rum. Sista gången jag var där, var jag med mamma. Jag gick bakom henne och sms:ade, koncentrerade mig alltså inte på vart jag gick. Precis när jag kom hem ringer min tandläkare och säger att jag skulle varit hos henne för 10 minuter sen. Min ursäkt var att jag inte fick någon påminnelse som dom brukar skicka till mig på mobilen dagen innan. Hon blev först lite irriterad tror jag, men gav mig en ny tid.
Snart ska jag call my little Biljana och kolla om hon vill åka och gymma eller ta en promenad. Skönt väder idag, så promenad ligger nog först på listan. Har en massa som måste ut ur huvudet.

PUUSSSS ÅÅ KRAM



lights OFF

Idag hann jag med en massaa.
Mamma väckte oss tidigt för att vi skulle till kyrkan, eftersom vi ortodoxer firar påsk idag. Vi skulle vara där 10 men vi åkte hemifrån strax efter halv 11, eftersom jag var så seg. Hann inte ens äta min frukost. Efter det var vi så klart hungriga, så vi åkte till mcdonalds och åt. Trots att grillen väntade där hemma. Jag hjälpte mamma med maten, *stolt*, jag la upp förrätten på tallrikar. Gjorde "blommor" av osten och mamma skakade på huvudet bara, som vanligt. Därefter på promenad med Aleks. Blev sugna på att gunga så vi gjorde det. Och en humla jävel snurrade runt oss heeeela tiden, men efter att vi kastade sand på den försvann den. Så började vi inbilla oss att den skulle hämta backup. För det såg verkligen ut som det, den flög iväg och efter några minuter flög en humla förbi snabbt, attaacckk. Vi pratade en massa, var ett tag sen och lekte även FBI, försökte lista ut några saker som hade hänt. Ganska smarta ändå. Sanningen kommer alltid fram. Så kom vi hem till mig, åt och pratade min mamma, som verkligen hade tröttnat på mig och mina frågor.
Nu är jag så mätt av all godis så jag ska måla naglarna och sen soova, skola imorgon, iiigeeen!

SOOOO LOOOOONG!



älska låten

nu är jag homeeee.
Har varit lite överallt idag, först hos min kära Georgia, vi catchade up eftersom vi inte har träffats på länge. Då är det skönt att prata ut och få höra om allt nytt. Därefter mötte jag upp mamma så åkte vi och köpte godis. Ortodox påsk imorgon, så man kan äta myyycket utan att få ångest. Mot kvällen tog jag och Biljana bussen till viki. Det var helt mörkt i bussen när vi steg på, lamporna fungerade inte. Mysigt faktiskt. Något som iinte var lika mysigt var det som hände i andra bussen, från centrum mot Viktorijas place. Det kom in ett gäng med killar och tjejer, lite småfulla, det var ingen fara de där, dom sjöng bira bira bärs bärs låten, lite kul och höra, även när Biljana kände för att hänga med i låten. Men från iiingenstans hör man hur en kille börjar spy. Man hörde verkligen spyan. Så hör man hans kompisar "han spyr som en judejävel". Fräscht. Men vi kom på något sätt fram till Viki, där även Nikola och Filip var och Kate kom senare. Mysig kväll med mycket prat och skratt, ooch så klart trakassering.
Nu ska jag lägga mig, är såå trött, har inte fått sova ut, vilket jag troligen inte kommer kunna göra idag heller.
GOOOD NIIIGHT PEOPLE!!




guuuuuuuud morning

jag vakna ju veeerkligen på rätt sida idag.
Daniel kom och tände lampan i mitt rum, men det var inte det värsta, min mamma stod och skrev uppifrån. Och hennes skrik skäär verkligen i öronen. Lät som att jag var på ett militärläger. Hon skrek mitt namn med jämna mellanrum och till slut orkade jag inte spela som att jag sov så jag gick upp och åt. Igår, efter 5 timmars pluggande blev jag ääntligen klar med mitt arbete. Med lite hjälp från min lillebror, som skrev rent två frågor åt mig, helt frivilligt, när han såg att jag var stressad. Så fixade jag mig, Fica och Viki plockade upp mig, hämtade sen upp Kate och drog in till stan, där vi tog en fika i Cozy. Niko och Marija joinade även oss. Hungriga som vi alltid är besökte vi mcdonalds en snabbis och åt. Där vi även hann med att mobba Niko lite, vilket alltid är lika kul!
Utanför stod en äldre man och skrek, verkligen skreeek på något språk, och skrattade emellanåt. Hans skratt smittade fan av sig, värsta garvet, högt också mitt på gatan.Biljana kom tyvärr inte, sötnosen var tvungen att göra klart sitt arbete, som hon förhoppningsvis hann med. Vi får catch up today istället. Och nu har jag liite ont i halsen, för att jag hade liite för tunna kläder och gladiatorskor på mig igår.
Vääldigt smart.
Ska snart ut och övningsköra, får se hur skrikglad mamma är idag.
peeeaaceee and loooveee!


 jag som liten, affrohead

kyckling på fredag

kom precis hem från skolan, såå varmt ute, har
lust att gå ut och sola. Okej varmt är det inte
men ändå.
Idag vaknade jag senare än jag borde ha gjort, men jag hann! vi fick skjuts,
av biljanas pappa, eller det var rättare sagt biljana som körde oss.
Inga fel den här gången, hackar bara lite när hon växlar haha, men hon gör framsteg.
Men hennes blick ääger när hon kör. 
"the evil eye", värsta blicken och helt spännd. Och stolen
var framskjuten till max, men jag gör samma sak så jag ska inte
säga något. Hände inte så mycket idag, vi pratade om omskärelse
i skolan, som utförs både på tjejer och killar. Asså nej man fick ont när
hon pratade om det. Man gör värsta grejerna på tjejer, tar bort allt okej.
Nu ska jag äta och sen göra klart mitt arbete som ska vara inne idag,
egentligen på lektionen men vi förhandlade med läraren, så den
ska vara inne innan 12.
Ikväll ska jag nog ut med brudarna, peeeaace out!


stranden, min kära mother och jag

we did it again

har precis kommit hem från en låång powerwalk
med Biljana. Värsta uppförsbackarna, vi blev helt anfådda
fick t.o.m. håll, men riktigt skönt måste jag säga, fick rensa
huvudet lite, överbelastat pga någon. Fick upp humöret,
så jag ska nog ta och äta lite choklad, det blir man gladare
av. :) chokladkick kallas det



Sunnydaay kan man säga

imorse började jag klockan 8, vilket betyder
att man ska upp tiiiiidigt för att ha matte i en timma.
Höll på att somna på lektionen, lyssnade på musik med
båda hörlurarna i öronen, nickade och lekte att jag lyssnade
när läraren tittade på mig. Lika intressant på serbiskan, herregud
vad kvinnan pratar. Och preciis när hon ska avsluta så måste biljana
fråga om något hon inte fattar (ingen nyhet), vilket gjorde att vi
fick sitta kvar där ett bra tag till för att hon skulle förklara.
Hon får oss att framstå som dom trögaste eleverna hon har.
Hon verkligen bokstaverar vareeenda ord hon säger och spärrar upp ögongen.
De var iallafall dom läängsta 30 minuterna i mitt liv!
Och så övningskörde jag med mamma idag, hon är helt hes efter
min körning, så mycket som hon skrek, speciellt när jag gasar
och svänger. "Taa de luungt budalo!" fick jag höra ett
antal gånger. (budalo betyder galning/idiot på serbiska.)
Nu ska jag iallafall upp och äta något! soo looong!



sommaren 07, biljans kusin och jag

hungrig!

kom precis hem från en lååång dag i skolan.
Okej jag började halv 11, men enligt mig
var det 11. Jag fick för mig att min mamma skulle
skjutsa mig på morgonen men av olika anledningar
slutade det med att jag tog bussen! Vilket ledde till att jag kom en halv
timma för sent. Och så blev jag inte insläppt heller. "Vi
har faktiskt regler här
", hörde jag min lärare, så jag fick sitta
helt ensam där ute och vänta, jätte kul. Sista lektionen fick vi
titta på någon film där en tjej blir misshandlad av sin kille.
Och vi har baara tjejer i klassen (förutom 3 killar dåra och dom
stackarna kan inte säga så mycket, deras röster försvinner bland våra), så
man kan bara gissa hur det lät i klassrummet. En och annan
svordom kan jag säga.
Nuu är jag såå hungrig, ska upp och äta lasange, kanske
en "powerwalk" lite senare. OM vi orkar, obs om.


 En anledning till varför vi kör med våra powerwalks (just för att vi ska kunna göra sådär igen i sommar)

pooowerwaaaalk

Känner mig duktig, har varit på en låång promenad
med Biljana, och vi giick snaabbt. Först och främst
lekte jag smart och satte på mig en för tunn tröja.
Så vi fick gå hela vägen hem till mig för att jag skulle byta.
Sen lekte vi bååda två lika smarta och skulle promenera
till ett nytt villaområde som håller på och byggas en bit bort
från oss. Helt dött och läskigt, bara några hus och såna där
små kojor eller vad de är som byggarbetarna sover i. När vi promenerar
där hör vi vääärsta skriket, riktigt äckligt tjej skrik sådär.
Biljana lekte "hero" och ville se vad det var. "Tänk om någon
blir våldtagen?". Så började vi skrämma upp oss själva.
Jag övertygade henne på något sätt att vi skulle gå tillbaka,
vilket vi då gjorde, snabbare än vi kom. Riktig powerwalk

ska nog snart ta och sova, börjar 11 imorgon, tror jag!


såå trött!

kom precis hem, var först i skolan sen i
skärholmen en snabbis med biljana. Köpte
min skjorta/blus.
Biljana blev heelt röd idag, när hon skulle säga
hejdå till "buon giorno-killen", snygg som fan är han iallafall.
Så jag förstår henne ändå.
Hon spelade bara dum fastän hon lyste upp hela skärholmen.
"jag är inte aaalls röööd, jag skulle kännt det", försökte hon
med, men jag sååååg. Pliningeling gullet.
Har inte sovit nåågonting. Kunde
inte somna igår så jag rullade runt i sängen och fixade
mina kuddar. 4 stycken har jag i sängen och INGEN av dom
passade mig. Om man inte kan somna ska man tydligen gå upp &
sitta uppe så länge som man har legat och vridit på sig
och därefter försöka att somna om igen. Aa tjena när
skulle jag ha lagt mig då, inte som att jag tog tid på hur länge
jag kämpade. Fick upp massa saker i huvudet bara.
I skolan blev vi uppdaterade om allt nytt som hade hänt hos
tjejerna, vissa saker var åt det positiva hållet, andra inte.



kääärlek

back to skolan

aa jätte kul, skola imorgon. Vilket betyder tidiga
morgonar och inga sena kvällar. Har liite tur iallafall,
börjar faktiskt 10 imorgon och har bara två lektioner.
MEN nu är de såhär att jag har glömt ett cp papper i
skolan, på frågor som ska vara klara imorgon.
Får hitta på något igen, har redan kört med alla ursäkter
som finns tror jag. Får uppfinna en till imorgon. Lyckat
Inget går som det ska idag, tror jag. Var i skärholmen och
hitta en jätte söt blus, meeen då funkar så klart inte mitt
kort, andra gången det händer. Får åka tillbaka imorgon igen.
ska nog soova snart är sååå trött, fick inte sova ut idag,
drömde sjuka drömmar.

shabaaa shena

upp och iväg

har precis tagit en låååång dusch, med inpackning
och allt. Har någon speciell för färgat hår och
det hjääälper! har aldrig tidigare haft lust att hålla
på med det, men efter att frissören sagt åt mig
ett par gånger var jag tvungen att sätta igång med det.
Viktigt att vårda sitt hår vetttnii :)
Nu ska jag iallafall fixa till mig lite snabbt och dra in
till skärholmen men biljana, se vad som finns och sen
möta upp girlsen från klassen och äta något.
Vi har inte setts på en heel vecka. Ska iväg nu
börjar känna mig lite stressad.
peeeaace out!


        

sommarkänsla

morgon, kan man säga

vaknade precis och det känns riiiktigt skönt att
vakna och känna lukten av mammas pannkakor.
Med choklad kräm och mosad plazma kex, sååå gott!
De där äter vi nästan varje morgon i Serbien och vi tröttnar aldrig.
Kyparna där har tom lärt sig sig det haha.
Farbröderna har kommit och gått hela morgonen
utan att jag har hört något. Måste ha sovit riiktigt
djupt för tro mig serber höööörs. Med tanke på
att många av dom säkert var lite bakis från igår då alla
var hos oss på inflyttningsmiddag. När de får lite alkohol
i blodet kan man höra ett och annat, bara att sitta och lyssna och njuta haha!
Vad hände igåår då? Vi var hos gia på tjejmiddag, mysigt,
grattis ännu en gång gullet.  Meeeen när vi skulle hem
blev de såå komplicerat, vi kunde inte förklara vägen,
och biko "sprang" med sina klack skor. Helt ärligt så
GICK vi snabbare, lyckades inte få med det på film fan.
Därefter raka vägen hem till mig, där alla fortfarande var kvar.
Riktigt kul, jag och biko fick skratta lite diskret.
Biljanas lilla kusin sov även över hos mig, såå sööt! hon såg
ut som en liten nalle när hon sov.

Ikväll får vi se vad som händer, LOVET ÄR SLUUT SNAART!!

me and my man

grattiiiiiiiiisssssss!

IDAG fyller min kära GEORGIA 17 år, ett år kvar så är
du 18 gullet, jag lider med dig tro mig!
Hoppas du har en uuuunderbar dag för det förtjänar du!

Vad hände igår? jo jag var liiite sen, så tjejerna fick
sitta och vänta på mig ett litet tag, ändrade planer
men ändå en skön kväll. Mission imposible, fram
och tillbaka, vi lyckades. Några kilo lättare och
anfådda lyckades vi komma hem till Biljana.
Där satt vi och åt en massa mackor och kate visade
upp sina gummifingrar och händer. haha de där måste
man se, hon kan typ böja handen heeelt bakåt sådär,
dom ser verkligen gummiaktiga ut, trodde fan hennes
fingrar skulle gå av.
Meeen nu är jag hemma iallafall, biljana gick precis, hon
hjälpte mig med maten, vi skulle lägga upp förrätter på tallrikar.
Snacka om att det tog låååååååång tid för oss. Men tanke på
att man fick räkna ut hur mycket av varje skink eller kött sort
som skulle finnas på varje tallrik. Lite misslyckat men vi var stolta.
Ska snart hoppa in i duschen, kommer lite gäster snart och sen ska
vi dra till Gia som fyller åååår idag och fira henne lite, hejsan
hoppsaaaaaan!




blir man inte glad


godmorgon/dag

vaknade fleera gånger inatt då jag drömde att jag var
gravid. Fick värsta paniken. Så väckte mamma mig
imorse för att elektrikern skulle komma och fixa
en massa saker i mitt rum, så jag fick flytta upp
till mammas och pappas rum. Inte lika skönt med
tanke på att solen sken rakt in i ögonen på mig.
Vaknade upp och bestämde mig för att äta, meeen
elen var ju av, elektrikern höll på att fixa. Så jag skulle
titta på tv, smart att göra det när strömmen är avstängd.
Så jag trodde att de va något fel med tv:en. Ska nog hoppa
in i duschen och se med my girls vad och hur vi ska göra
ikväll, smeeelll yaa laterrr!!




när jag var liten, kände mig skit snygg och stor där...
försökte se ut som
 min idol haha


 

väldigt tråkig dag

hej jag har tråkigt, har inte gjort så mycket idag.
Fick värsta rycken imorse, gick upp ur sängen och
raka vägen till datorn, letade efter skoooor! men hittade
inte dom jag ville ha, inte i min storlek iallafall. Efter att
ha segat i flera timmar skulle jag till biblan med biljana.
Även idag lyckades vi, vi hade LIKADANA tröjor på oss, utan
att vi hade pratat om det innan, förstår inte hur vi lyckas med
det, två dagar i rad. (inte samma tröja båda dagarna dåra)
Såg hennes rosa tröja under skinnjackan,
lysa upp vid vägen när bussen stannade in. Iallafall biblioteket
var STÄNGT.
Tydligen skärtorsdag idag, vilket jag inte tänkt på.
Vi hittade inte heller brevlådan eller vad de nu är
man kastar in böckerna i om biblan är stängd.
Ni förstår, böckerna som jag och biljana lånat för
typ en månad sen, är några dagar sena. Maca and
Maca is going to kill us. Därefter en liten tripp till
offret som inte var hemma, så vi åkte till hallunda för
att hämta upp min tröja som var hos Gia.
Tog oss flera timmar de där, så försökte jag plugga
vilket inte gick som det skulle tyvärr, hjärnan funkar
verkligen inte idag. Ska kolla hur långt Biljana har kommit
men pluggandet.
peace ooouuut


min andra halva, du veet att jag älskar dig, trots att vi då och då hackar på varandra. <3

looov, with our girls

jag kan IIIINTE somna. Klockan är över 4 och jag har sovit
mindre än jag brukar inatt. Kate väckte oss (mig och biko)
runt 11 för att vi skulle hinna duscha och fixa oss, vi vart lite
sena men vi lyckades komma fram iallafall. Drog in till stan,
tog en fika och därefter "lunch", med kate och viki,
då klockan var 5, lite sent för lunch dåra men
så vart de för oss. Vädret var inte de bästa
så vi drog hem, böt om lite snabbt fixade till oss och ut igen.
Först till heron, där vi  preciiiis hann beställa, jag min chai latte som jag
bara hann smaka, så kom filip och viki och hämtade upp oss,
mötte upp niko och tog en fika i stan. I bilen vart de festligare.
Tycker synd om filip och niko som får stå ut med allt, meen den
risken får man ta om man umgås med oss tyvärr :) kan säga er
att våra 4 röster inte alltid låter som dom ska när vi försöööker
sjunga med till olika låtar. Inte alltid vi sjunger rätt heller.
Men det höör man inte, våra skrik kväver ändå själva
låten.
Meeen nu ska jag försöka sova, smsade billie the biker,
men hon verkar sova. Så taaakeee of to theee beeed

GOD NIIIGHT


RSS 2.0