shabaaa

Idag sov jag bort nästan heeeela dagen. Var uppe till 4-5 imorse och läste. Fastnade helt och hållet att jag inte märkte hur mycket klockan var. Så klart så ringer Biljana mig 7 på morgonen för att jag ska hålla henne sällskap till jobbet. Galna kvinna hade lust att svälja telefonen. Därefter ringde dem mig angående jobbet jag hade sökt till. Jag var så jäkla stressad och chockad och gjorde så klart inte alls bra ifrån mig. Upprepade samma saker hela tiden. Så den chansen sumpade jag. Nu ska jag iallafall ta och läsa min bok och then prata med älskling! GOOD BYYEE!




gyyym

Vaknade otroligt sent idag pga min huvudvärk. Läääänge sen jag hade så ont i huvudet. Nu är det som sagt mycket bättre. Så jag ska ta en tripp till biblan först och därefter till gymmet. See yoouuu laaater!



...

hör min mamma prata på skype med sin syster. Kan inte ens kalla de där för prata, alldeles för högt de där. Tror inte ens att hon behöver datan, kvinnan kan höra henne enda dit!

halloj

Den här dagen har gått så ooootroooligt segt. Den började med min mammas benskärande röst "Aleksaaandraaaa". Helt underbart sätt att vakna på kan jag lova er. Satt med kusinen och min broder och spelade megaman eller vad den heter, hello oldtimes. Försökte komma på olika taktiker för att klara alla bossar. Därefter proppade min mamma oss med bullar, eftersom jag har gått ner något kilo måååååste jag äta annars kommer jag osusi mig (alltså torka ut). Det är serbernas teori i samband med viktminskning. Hur som helst så kom jag hem från gymmet för en liten stund sen efter ett långt pass, så I feeeel fit! eller vi är "fitta" nu som billy säger i ett försök att böja fit på svenska.
Det var allt för idag så BAAAJJ BAAAAJ!


grekland 10, missss

jääääävla

fanskap! hur svårt kan det vara att sova? när jag lägger mig får jag inte tänka på något, annars kan jag lika gärna säga hejdå till min sömn, men så klart så kommer något upp i huvudet. Helt onödiga grejer. Aja annyyywaay jag är som sagt lite seg med det här, men lite kul att uppdatera lite då och då. Igår firade vi Emilia, träffade på alla möjliga som man inte träffat på länge. Men igår var inte min kväll. Mina kära vänner vet mycket väl vad jag pratar om. Nu ska jag ta en dusch och försöka somna om igen, wish me good luck!
bild från igår
kära kate, jag och lilla billy

RSS 2.0