heeeerligt

Vi var som sagt på SKAZI igår kväll och det var SJUKT KUL! tack så jätte mycket tjejer för en underbaar kväll, loove er girls! en riktigt riktigt lyckad kväll! skit skön musik, galet men härligt folk. Klart som fan att man känner det i hela kroppen nu, efter att ha dansat i 5 och en halv timma! Men det var de helt klart värt. Vi fick även veta att det snart är en liknande fest och ja vi ser som sagt fram emot det. Det vart en massa bilder och videoklipp som kate har på sin kamera, som jag sen kommer att lägga upp när jag får dom. Nu ska jag ta och lägga mig, min mage dödar mig och så ska jag tvinga mamma att massera min nacke lite, den mår iiinte bra kan jag säga er.
PUUUUUUUUSSSSS PÅ EEEER!




några saker jag köpte i söndags som jag iicke sa nicke hann visa

och den här kom med mig hem igår..


town

vaknade för en liten stund sen. Gia krigare nummer 1 när hon ska väcka folk. Så jag ska ta och klä på mig och sen åka in till stan. Måste köpa biljetter till skazi som är ikväll och titta om jag hittar något nicigt.
PUSSS OCH KRAM SES PÅ STAN!


såhär ser dom ut

Någon frågade om hur det ser ut i Serbien där jag bor och here you go.


huset in the town, där jag och Biljana har invarderat



 och det andra precis utanför stan, "bunkern" som vi då säger.

Vi hööres lite senare ska ta och lägga mig nu för min mage dödar dödar dödar mig!


hej jag kan inte sova

såklart! Har varit seg på att uppdatera den här veckan. Kan ta de lite kort häär, i söndags var jag och shöppa (kan show det imorgon) och så var jag med bruttorna och fika på alberts. Har varit med my girls hela veckan. Idag var vi och luncha (jag frulla) och så tog jag och Billy en fika med sebbe och wille. Därefter åkte jag och billy och köpte ben&jerry's och dom satt såååååå bra! så åkte vi hem till billy där även vår Kaca joina oss. Prata om allt och inget som vanligt, bland annat våra frisyrer genom tiderna. Herregud allt vi har lyckats med. Nu är jag iallafall hemma och har galet ont i magen. Så jag ska ta och lägga mig så att jag inte sover bort hela dagen imorgon. NATTI NATTTIII DARLINGS!


sakna sakna

Fan vad jag önskar att han bodde här. Skulle vara såååå mycket bättre. Att kunna vara med honom näär som helst och slippa tänka "vi har 3 dagar kvar tillsammans". Och slippa säga hejdå och veta att man inte kommer att ses på flera veckor. Så jobbig känsla de där, går inte ens att beskriva det. Vilket gör att jag inte kan sova heller. Ska försöka nu, natti nattiii på er!


tjooosan

Imorse väckte mamma mig med pannkakor. Och så åkte vi iväg till stan. Jag fick köra och vilket stressmoment säger jag bara. Bilar hit och dit, folk trängdes, helt sjukt. Tydligen några politiker som skulle åka förbi eller något. Nu är jag hemma iallafall, ska äta lite mousaka (som jag gjorde heeeelt själv igår tutututuuu) och sen hoppa in i duschen. För ikväll ska vi över till Angelos som fyller 19 och fira honom.
PUSS OCH KRAM GÖLLISAR!

ooooch! jag blir gååååålen! kan inte logga in på facebook. Förra gången var de någon som logga in och bytte lösenord. Smarta jag byter tillbaka det till mitt gamla? aa heeeeeeej!


yeepp

är sååååå trött och seg just nu. Kan säga er att bootsen jag köpte......dööödade mig idag. GICK till centrum för att jag missade bussen från min busshållplats. Inte nog med det så missade jag även den andra bussen som åker till skolan. Men jag kämpade för mina fötters liv och kom på något sätt till och från skolan. Efter det var jag och gymma med biljana och jag kan säga er att we are
falling in love in gymmet. Vi var där i 2 timmar. WUhuuu! Så fortsatte Biljana med träningen medan vi väntade på hennes mor som skulle plocka upp oss. Och vet ni hur hon träna? jo hon sprang i trappan, upp och och ner. I hennes (buffalojoggingskor. Det bästa av allt är att jag har det på video...
Nu ska jag ta och talka med älsklingen och sen sova. Måste verkligen sova ut nu, vilket jag inte gjort på ett braaa tag.
Ska ta och chhhheeecka in schemat först och hoppas på att vi börjar senare än jag tror.

NATTII NATTI ALLA!



zzzzzz

Har såååå ont i benen. Billy och jag var och gymma, uppdate mer imorgon för nu ska jag ta och lägga mig och sova kära ni.
SEE YAA IMORGOOON!

wuhu

Gjorde precis klart maten, skinnsås med makaroner blev det. Inte nog med det så vart det lyckat också! high score! Igår var vi som sagt på bröllopet. Jag och Biljana ägnade den största delen av kvällen åt att jaga våra små "pojkvänner". "Får jag chaaans på diiiiig?" och slängkyssar var våra favoritrepliker och kontringar. Värsta grejen och så är de farligt med tjejbaciller så klart. Riktigt söta och 10 år yngre än oss är dom haha. Nu ska jag iallafall ta och städa undan här lite, 7 världskriget i köket när jag lagar mat, sen iväg till gymmet med Billyjugge!
SEEE YOU LATER ALLIGATOOR!



och här är våra "fråga chans-killar" så jävla söta

Blev som sagt inte många bilder, något fel med min kamera som gör folk bleka som vampyrer, helt sjukt.


älskar er mina kycklingar


tjaaaabaaa

tjeeena mittbena. Pratade precis klart med älsklingen, som nu sover. Tråkmåns. Idag kära ni så åkte jag och Biljana och shoppa lite. De värsta är när man verkligen letar efter något, men hittar så klart INGENTING. Som tur är slutade det bra. Vet vad jag ska ha på mig imorgon iallafall. Vi ska nämligen på en förlovning och sen födelsedagsfest. Men men, idag kom tjejerna över till moi och brorsan hade sina kompisar här. Jag och girlsen gjorde tacos, som satt såååå bra i magen. Det "var" vikis dag idag, hon tappade och välte allt hon rörde, som bland annat majs i diskhornet. Men nu ska jag ta och platta mitt hår så att jag slipper stressa imorgon och kan sova ut istället.
NATTI NATTIII!


Min rosa kärlek som ska på i morgon

(orkade inte ta ut den andra, värsta projektet med 100 lager papper runtom.)

och den här fick jag av mami idag


plugg+kexchoklad

Pratade precis klart med älsklingen som skulle till jobbet. Och jag ska sätta igång med plugget nu. Har nämligen prov i sjukvård imorgon. Och vår kära lärare som har oss i det ämnet har inte varit i skolan på 5 veckor. Vikarien fick vi förra veckan, skit snabb skola aa tjena. Så nu ska jag sätta igång, men fööörst och främst är det go oo glaaa kexchoklaaad som gäller.

tjaaaaaa

Studentflaket is oooon! jag, Biljana och Selin åkte och skrev på avtalet idag. Det börjar verkligen närma siig! vilket vintern också gör. Vi höll på att bli bortblåsta av vinden idag. Eller rättare sagt Selins luva och min toffs. Efter tornadon åkte jag och Biljana till gymmet och tränade en stund. Jag känner fortfarande av träningsvärken från boxningen. Pain in my armar säger jag bara. Måste verkligen bli mer nogrann med stretchningen. Och så pratade jag precis med älsklingen som fick stå ut med mina klagomål, så nu ska jag ta en lång dusch och sen lägga mig och sovaa!
NATTIII NAATTIII ALLA!


får lära mig från grannien här


pluggg för min del

ja rubriken säger allt ser ni. Ska göra ett arbete om "för- och emot kungen". Började på den för några veckor sen men trodde inte att man skulle lämna in den så smarta jag sparade inte arbetet. Så nu får jag bööörja ooooom! jätte fint. Idag åkte jag, Biljana, Maria och Leyla till Selin. Åt pizza som jag mår såå illa utav. Den var inte god kan jag säga er. Sen försöökte jag och Biljana prata turkiska med Selins kompis från turkey. Det gick väl bra på något sätt, vet inte om killen förstod något, men två diamanter blir det nästa år i Istanbull. Därefter fick jag en wedgeees och Leyla som vanligt. Inte skönt som sagt.
Men men, älsklingen ringer nu så jag ska röra mig, sen blir det plugg för min del!
SOO LOOOONGG!



 jag och min kära kusin


pälsigt

Idag har jag inte gjort så mycket. Vädret tillåter inte det tyvärr. Så jag var hemma, min kära Georgia kom över, som jag hade saaaknat som fan! Vi satt hos mig och chittchatta om allt som hänt den senaste tiden. Vi åt tacos, men det mättade inte oss så vi tog en promenad och köpte lite godis. Jag mår så illa utav dom men jag fortsätter ändå att äta. Döskalle godisar är the shit. Nu ska jag och min fulla mage rulla uppåt och se om mamma har köpt mina cornflakes. Mitt knep, när jag har ätit en massa onyttiga saker, är att äta något lite "nyttigare", så glömmer jag att jag har ätit det onyttiga. Ologiskt jag vet men de funkar på mig.
SÅ TJAABAAA TJENAA HEJDÅÅÅ PÅ ER!


 
och den här beställde jag idag. Som man kan ha över scchiinjackan.


ÅÅÅ

jag kan iiiinteeee soooovaaaaaa! Så typiskt! och imorgon kommer mamma komma in i rummet tiiidigt på morgonen och väcka mig. Hon måååste ha varit general i sitt förra liv, eller så har hon det i blodet.
Take of till sängen nu IGEN!

mys

Jag och girlsen var på bio och tittade på Fame. Helt okej film, lite tråkigt och liknar vilken high school musikal som helst. Så efter filmen gick vi och tog en fika på Albert's. Där vi bland annat gjorde vår egen "film", med flygande killar och djurdjevdan låtar i bakgrunden (you know what I mean). Lite kort, när vi fyra slår ihop våra hjärnor kan man få höra på ett och annat. Fica och Niko kom och joina oss lite senare och när det började bli lite fööör kallt åkte vi heem. Det var det kära ni. Nu ska jag ta och sooovaa, för imorgon ska jag upp, träffa Georgia och sen till gymmet. SÅ KACHIIIINGGGG!



Jag och Jelena i la Serbiaaaa. Fan vad jag saknar det


upp och hoppa

Jag vakna precis kära folket! Men spelade som att jag hade vaknat för flera timmar sen när mamma kom in. Igår gjorde jag inget speciellt under dagen. Senare mot kvällen kom Biko, Kate och Viki över och vi hade "film"kväll utan film, men med mat så klart. Eller det vart ändå film på något sätt. Fast ant the furious var på tv. Och vem vill missa Paul Walker och Vin Diesel och hans heta röst? Så vid speciella scener ägnade vi oss åt filmen och emellanåt åt prat. Nu ska jag ta och göra pannkakor. Får se hur lyckade dom blir, med nutella och plazma! HEAAVEEEEN!
PUSSISSAAR!!



1 steg närmare

Körkorteeeet så klart! Var på riskutbildning del 1 idag. Och vet ni vad? det kändes som att det aaaaaldrig skulle ta slut. I mer än 3 timmar satt vi där och lyssna och lyssna. Det mesta, eller aa nästan allt har vi redan lärt oss om i skolan, så det var mer som en repetition om man säger så. Nu är det avklarat, halkbanan som gäller nu. Ska ta och ringa och boka tid imorgon så det också är avklarat och sen är det en veckas intensiv kurs. Måste göra så annars blir det aldrig av. Vi fick även se på en bild där en tjej blivit sååå svårt skadad att man inte ens känner igen henne. Helt förstörd var hon stackarn. Och allt pga att en kille som var full satt bakom ratten och körde bil. Men kära ni, mina ögon hääänger ner till mina fötter nu, så jag ska ta en dusch och sen ta och lägga mig. NATTII NATTIII



för er som vågar se en bild på tjejen kan göra de här

SLEEPING TIME

Jag är sååå trött just nu så jag ska ta och lägga mig. Var och hjälpte Biljana med matten idag och jag är såå proud över henne! I morgon ska jag Biljana och Selin på riskutbildning del 1 i Telges trafikskola. 3,5 timmas föreläsning eller lektion, vad man nu ska kalla det. Så vi höööööres då gott folk. Nu är det dusch sen zzzzzzzzzzz som gäller.
NATTTTII!

PHOTOSHOOT OP07




Och här är min kära klass


"the hacker"

Här är jaaag! helt förkyld och hes. Ska ta och öppna boken nu. Har prov i samhälle i morgon och det ser inte ljust ut. Tycker inte om nååågot som har med det ämnet att göra. Får kämpa mig igenom det. Igår sov jag inte länge, trots att jag sa till mig själv att jag skulle göra det. Mamma väckte mig nämligen lite för tidigt, så vi passade på att åka och hämta upp min jacka som jag hade lagt undan. Därefter åkte vi till några familjekompisar lite snabbt. Och idaag var jag och Biljana och tittade på gymmet efter skolan, FINALLY säger jag bara. Och vi kom fram! 3 gången gillt! Nu är stackarn hemma, hon skadade nämligen sig på basketen idag. Basket är inget för oss kan jag säga er. Människor som är under 160 cm, eller aa 152 OCH EN HALV som Biljana är dåra (obs glöm inte den där halvan). Och så skickade jag även en liten present till älsklingen, som han får om 7 dagar. Hans reaktion när jag frågade om addressen var "försöker du hacka in på min msn eller?" aa tjena :) Men nu ska jag ta och plugga kära folket! PUSS OCH KRAAAAAAAAAAAAAAAM!


 och här är jackan. Galet skön


WAAZZZYYYYP!

Nu är jag hemma och mina fötter har redan somnat för länge sen OCH blivit formade efter mina skor! Kvällen var iallafall lyckad, så jag ät mätt och glad! Men sen näääär började dom kolla legg på juggefester? Något jag får komma ihåg att ta med mig från och med nu. Som ni ser gästbloggade mina älskade flickor medan dom väntade. PUSS PÅ ER ALLA TRE! <3 Det vart btw inte så många bilder idag. Har bara TVÅ från min kamera som jag kan ta och bjuda på här. Men nuuuu ska jag ta och sova och vila ut min röst, som det inte finns så mycket kvar utav. NATTI NATTTIIIIII TRUDELUTT!



Biljana och jag

Viki och Kate
 
ÄLSKAR ER BRUDAR!


It's Britney bitch!

It's Biljana talking to you,  VI sitter fortfarande och VÄNTAR på Aliis.

Puss o kram!
see you later alligator:)


Vicky gästbloggar

Hallå folket! Vickyyys in tha house! För er som inte känner mig så är jag en väldigt nära vän till Alis hon håller på och fixar sig just nu för som ni redan vet så ska vi på juggefest. Är inte så värst taggad just nu men kommer säkert komma igång så fort vi kommer in :) Ikväll ska det röjjas på hög nivå kommer bli en massa dansande och drickande så det kommer garanterat bli en lyckad kväll, för er som inte har på någon juggefest så rekomenderar jag er att gå dit! Härligt folk bra musik och så är vi såklart på plats!
Ni får ha en underbar kväll så kanske vi hörs igen...you never know ;)

Puss på skjärten! <3

Kate is in thaaa houseee

Tjena bloggen, tänkte skriva ett litet inlägg medans alis fixar sig.. vi får ALLTID vänta på henne!!!
Ikväll blir de alltså fest, Funky g i västberga med myyycke dricka hoppas vi ;)
Aja ska ta o röra på mej och låta någon annan blogga :)
Take careeeeeeeeee <3


evil eeyeeee

Då var de klart, var som sagt på gymmet och kollade runt. Vi fick riktigt bra erbjudanden av Rauand som han då stavas, vilket jag fick veta idag, riktigt skön kille. Men men vi får se. Nu ska jag upp och hjälpa mami lite till och sen fixa klart mitt rum. Ska kolla med tjejerna om när dom ska komma sen hoppa in i duschen. Fixa lite myspys innan vi åker iväg. Ikväll ska vi som sagt på funky G, hon har galet bra låtar så det blir nog bra! Kameran följer iallafall med. Men nu måste jag sätta igång, grannarna kommer över på middag, ha de bäääääääääässstt!!
PUSS OCH KRAM SES PÅ STAN!


 äääälskar den, dödande blickar!


rise and shiineee cp väder

Vi skulle varit på gymmet nu! Men så klart försov vi oss så vi ska ta 52 tåget istället. Näsan kliar som vanligt så jag ska ta och äta lite snabbt. Vädret är inte så mysigt heller. För varmt för vinterjacka och för kallt för skinnjacka. Dilemma dilemma. Men nu ska jag sätta igång så att jag inte missar de här tåget också.
TAKE OFFFF TO THE GYM!


freaaaak

Min förkylning blir baaara värre och värre. Kom hem för en stund sen. Och jag har sedan dess försökt att nysa. Men tror ni att de går? neeeeeej så klart inte. Så jag ska ta och lägga mig nu, för i morgon ska vi till Worldclass gymmet igen och kolla med Rauwan om hur vi ska göra. NATTI NAATTII!

och PRECIS när jag skrev klart det här, lyckades jag nysa!! WOOHOO




birthdaaayy

Jag är förkyld som in ii heeeeeeeellllll.. Men jag får bita ihop, ta en alvedon och börja fixa mig nu. Ska hoppa in i duschen, Emilija kommer förbi snart så ska vi dra till Rita sen som ska firas. Får se hur länge jag håller ut, nyser hela tiden och har galet ont i huvudet. Men men, ha en UNDERBAR fredag allihoppa!


och så min "medicin" så klar

PUSSSSS


älskling


Biljana är på topp idag


 vi låter de gå för den här gången


hooot stuuuufff

Idag hade jag som sagt prov, vilket gick ganska bra. Hade ändå turen med mig, allt det jag hade pluggat på kom med på provet, hiiiigh scoooree! Efter skolan åkte jag och Biljana till Huddinge för att kolla på gymmet. Men gissa vad? när vi väl kom fram började det regna och blåsa :) inte lite heller. Så vi tröttnade på att leta, utan några som helst framsteg btw, så vi tog tåget hem istället. Helt onödiga. Så kom vi hem till mig och åt mat och kladdkaka som mamma hade gjort. Därefter take off till Skärholmen där jag hittade lite grejer. Och yes! jag vet vad jag ska ha på mig på lördag, kan chillpilla nu. Kashe och Alex hämta upp oss från busshållplatsen och lilla chihuahuan var också med. Sötaste lilla varelsen som finns! Nu ska jag ta och äta lite och prata med älsklingen soooooooom kommer 30 oktober!! inte 100 men där någongång iallafall.
PUUUSSSS PÅ EEEEER!!


min kära klänning


de var dagens köp det


RSS 2.0