JAAAAA

Pratade precis klart med älsklingen. Som har köpt biljett till Stockholm. Han kommer den 29 och är kvar till den 1. Bara några dagar men ändååååå! Är sååå glad just nu att jag fan har glömt att jag har ont i magen. Så nu ska vi ta och kolla hotell till honom och ta och boka en heldag på spa för oss två. Vet inte vad jag ska hitta på som vi kan göra den helgen, något mysigt men ändå kul. Fåår seeee.


och här är den

Skit snygg är den så man förlåter deras 10 dagars försening. Så han får den när han kommer.
Meeeen, min mage dödar mig. Har sååååå ont! äter man rostilj (grillat) och pizza varje dag i två veckor känner magen av det. Så jag får skylla mig själv och ta magontskonsekvenserna. Nu ska jag ta och prata lite med älsklingen och så kommer Biko hit. Mina två andra duvor kunde inte komma hit, så jag får catcha upp dom imorgon.
PUUUUSSSS SÅ LÄNGEEE!


HEEEEMMMAAA

och jag har inte sovit på heeeeeela natten. Har haft två helt underbara veckor, varit med min pojkvän, träffat alla där nere. Både en massa mys och varit ute och festat. Behövde verkligen det här. Nu ska jag bara åka iväg och hämta hans klocka som jag beställde som tog 100 år för att komma. 1 januari skulle den komma och den kom den ELFTE! sen ska jag ta och lägga mig, bjuder på en bild. Fleeer kommer när jag får dom.
PUUUSSEEENUSS!


älskaa


OM NÅGRA TIMMAR

får jag träffa äääälsklingen! Allt är nerpackat i väskorna, känns ändå som att jag har glömt något. Så nu ska jag ta en dusch och bara sooovaaa! BYYYEEE BYYYYEEEEEE! är tillbaaka 15 januari.
Och mina kära flickor, kommer sakna er så jäähääääävla mycket det ska ni veta! känns fan som att jag inte kommer se er på 100 år!


2010

inviger årets första inlägg. Har varit heeeeeelt seg idag, inte orkat göra något. Kvällen igår spenderades först hos Viki där vi fixade oss osv. Så fick vi springa ner till tåget och om inte killarna hade hållit i dörrarna skulle vi fan inte hinna. Efter att ha sprungit över gatan, missat bussar och frysit ihjäl kom vi fram till festen. Inte så jätte jätte lyckad fest men var ändå med people jag love. Och när vi skulle hem kunde inte vi få tag på en taxi heller (?). Så efter en liten busstripp och promenad senare var vi framme på mcdonalds för lite natt/morgonkäk. Jag och Viki lyckades hitta en taxi och "boka" den, årets grej! men den kom aldrig så fille fick tag på en annan.

Och some gooooooood nyheter! På söndag åker jag till Seeerbia, älsklingen är där några dagar till så jag vi hinner vara tillsammans och bland annat fira hans födelsedag. Så nu ska jag ta och ladda ner några filmer och lite musik till mobilen och sen sova.
PUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSS!!!!


RSS 2.0