ÅKEEEER IDAAAG!!!

jag är heeeeelt excitet just nu! Jag åker om exakt 3,5 timmar! Och jag är fortfarande inte helt klar. Mitt rum ser ut som en jag vet inte vad. Har inte sovit alls, snackade med Bobby igår, vilket även min yngsta lillebror fick göra, som sov i mitt rum. Han är sååå sööt, han rappade för mig igår på kvällen. Min lilla älskling, bara 9 och redan värsta rapparen haha. Men mamma väckte oss runt 11 eftersom vi skulle ut och äta hela familjen. Ät iiinte kina mat tidigt på morgonen, jag mådde riiiktigt illa kan jag säga er, men det var gott iallafall. Så åkte jag och hämtade upp min älskling Vicky som jag hade saknat soooooom faaaan! vi satt hos mig och pratade om allt, vilket kändes riktigt bra. Hittade precis en smyg bild som hon hade tagit på mig när vi köpte godis och jag hela tiden tappade dom. Älskar dig bruden, ha sååå kul med din älskling nu, du förtjänar det! Senare kom tjejerna från klassen till mig och Steffie. Känns inte kul att säga hejdå, kommer sakna dom sååå mycket! Men vi ses snart igeeen.  Därefter åkte jag till gymmet me la familia och nu är jag här och ska packa. Har inte varit såhär stressad på lääääänge!
Så nu ska jag fortsätta med mitt och så bjuder jag på en bild, en liten del av mitt rum, där jag håller på att packa. BOOM BOOOM säger jag bara, PUUUUSSSS SÅ LÄNGE!!!!


 (smyg-bilden från Vickys blogg)


såhär ser det ut juuust nu, streeeessmoment!

1 daaay left

idag var det nog den vaaaarmaste dagen på länge. Trots att jag hade en fladder-fladder klänning kändes det som att jag hade en dunjacka på mig. Mitt hår gör ju inte saken bättre. Var iallafall i stan och köpte smink med Alex. Vi tittade runt i affärerna en stund och åkte sen hemåt. Fick även en present, taaack så mycket din stekare, den satt bra på! :) hämtade även upp mina bikinis och när jag kom hem somnade jag sååå skönt i soffan. Satt sen på tomten med la familia. Jag och min bror började att hacka på varandra och han tog slangen och började att skaka den så att det vattnet som fanns kvar i den sprutade på mig. PAYBAAACK time blev det, jag tog en burk med energy drick och slängde det på honom. Då tog han ett glas och slängde vatten på mig, jag sprang som en kyckling in i toaletten och låste in mig. Satt där ett bra tag och sprang tillbaka varje gång han kom emot mig. Tills jag själv hittade ett vapen, min kära energy burk som jag fyllde med vatten. Så höll vi på sådär ett tag tills mamma tröttnade på oss. Långt inlägg idag om vår vaatten fight. Men nu ska jag ta och paaackaa lite gott folk
SOOO LOOOOONG AND PEACE OUT!


 och här är presenten (kommer se lika brun ut som du i den..nästan iallafall)

tror ni jag kan sova?

neeeeeeeej, så klart att jag inte kan det. Mina ögon är helt PLING! Så irriterande för jag vill lägga mig. Blir bara hungrig när jag sitter uppe. Var till och med och gymma, men tror inte ni att jag blev ääännu piggare? Joooo så klart. Ska snart ta och försöka igen och lyyyckas också! Skulle sitta riiiiktigt bra men en fet Marabouu cookolaaata nu btw, men då kommer jag få vääärsta energin och inte sova alls. Så GOD NIIIIIGHTTT SNYGGOSAR!



2 daaagar kvar!

Dom sista dagarna innan man ska åka är det alltid lika stressigt. Tiden gåår sååå snabbt! Fick veta att vi ska åka hemifrån 3-4morgonen på tisdag. Men idag var jag iallafall med Bobby i Skärholmen och köpte lite små grejer. Även presenter till mina närmaste där nere i Serbien. Alltid lika svårt eftersom man inte vet om dom har gått upp eller ner i vikt. Om man då ska köpa kläder till dom. Efter att jag kom hem åt jag pasulj, vilket satt bra i magen, sen så hjälpte vi mamma att måla förrådet där ute. Samtidigt som vi gjorde det, underhöll jag och min ena bror oss med att driva lite med vår andra bror. Jag fick för mig att jag skulle härma honom, allt han sa upprepa jag och hans reaktion var "ASSÅ?!", vareeenda gång. Nu ska jag ta och fixa låtar till resan och kanske börja packa lite smått!
PUSSS SÅ LÄÄÄNGE SNYGGINGAR!


 de häär hade jag på mig idag. Ett tips, ha aaaldrig på er något sånt här när ni vet att ni ska ut och shoppa/pröva kläder. "skit kul" att knäppa och knäppa upp 750 gånger.




blev helt kär i den här, passar bra till min zebraklänning. Men tyyypiskt min tur, när jag var på väg hem märkte jag att en zebraplattjävel hade gått sönder. Så jag får gå tillbaka dit imorgon igen :)


solasolaaaaa

Idaaag har jag verkligen sovit ut. Satt och snacka med "Bobby" i telephonee och somnade sen. Och min comviq är slut, vilket jag haaatar! har bara lust att stänga av mobilen, får ångest om jag inte kan svara. Tjejerna är iallafall på väg hem till mig nu. Vi tänkte att det skulle vara smartare att vara här eftersom ingen är hemma. Jag ska upp och fixa lite på "solariet" som jag kallar det. Alltså den delen av vår altan som inte är inglasad, kan visa en bild på hur det ser ut, lite seximexigt och sen lägga mig och sola. OCH ta och göra mina "famous drinkar" som Denneelyy gillar, strand känsla de där. Nu ska jag sätta fart iallafall, SOOOO LOOOOOONG!




sscchteeek

vet ni vad jag gör just nu? äter mousaka. Det första jag gjorde när  jag kom in genom dörren var att äta. Idag sola jag lite på altanen, bestämde sen med flicksen att vi skulle åka och sola någon annanstans istället. Stekaa lite sådär. Så vi åkte till ett badställe. För det första så tappa jag bort mig :) dom andra åkte i förväg för att jag var så seg. När jag väl kom fram förklarade dom för mig hur jag skulle gå. Men jag såg ett par som gick med badkläder och påsar i händerna. Jag tänkte "aa dom här ska säkert också dit" så jag gick lite diskret bakom dom. Så ser jag att dom svänger in och går in till ett hus efter att jag gått efter dom i 5 minuter. Dom skulle heeem!! Kristin ringde och förklarade så jag tog mig dit på något sätt. Sist jag var där var för tre år sen, inte så konstigt...Det var det, nu ska jag jumpa in i duschen. FEEEM DAGAR KVAR BTW!
PUUSSISSAAAAR LADIES AND GENTLEMENS!

och såhääär såg jag ut today

girly night

Idag väckte mamma mig, på ett smart sätt. Hon hade gjort pannkakor med nutrella och plazma kex. Därefter platta jag håret som btw tog 50 minuter! har värsta träningvärken i tummen. Åkte sen och köpte min klänning och träffade även "Bobby". Så fick jag skyyyynda mig hem och städa undan lite för att girlsen från klassen skulle komma. Har ätit sååå mycket att jag kommer spricka, höll till och med på att döö utav popcorn, den åkte in i fel strupe när jag skratta. Så går det när man har skadeglädje, karma is a bitch! Då visade det sig även att Havva inte visste var luftstrupen ligger, exakt. Fastän hon går i OP. Nu är jag hemma efter att ha kört hem alla. Ska även försöka lägga mig i tiiid idag, imorgon ska jag till stan med brorsan och köpa lite presenter och såådääär.
thaatsss iiiiit fooor toodaaaayyy hoootttieemomaaas!
TRUDELUTT!


och såhär ser den ut på!

yesbox

Idag har jag varit med turkish Deniz hela dagen. Jäveln är sååååå brun! Vi åkte iallafall och köpte glass, catcha upp lite och så gick vi en shoppingrunda. Sen tillbaka till hennes homeeeplace. Pratade om ett och annat och lekte med lilla Olle (en chihuahua). Så sööööt och seg man hade bara lust att kasta upp den i luften och få lite fart på den. Så satt jag sen och tittade på match, klarade fan inte av det, Serbien förlooorade! åkte istället med acko och köpte choklad. Han kaan köra meeeen jag föredrar nog att hålla fötterna på marken. Han svänger hit, dit hoppar över guppar. Stressmoment, med tanke på det jag varit med om innan, skotrar är inte min grej säger jag bara. Thats it för idaaag kära folket!
PEAAACE OUUUT!



saaagaapooo

vad har jag gjort idag då?
Jag var hos Biljanas syster Milena och färgade mitt hår och jag ääälskar resultatet! Blev riktigt nöjd! Ska nog ha riktigt mörkt hår i sommar. Blir seximexigt när man blir brun.  Därefter åkte vi hem till våra familjekompisar som åker till serbien imorgon. Där jag och Alle pratade om sommaren, även jag åååker vettni! om 7 dagar och jag längtar sååå mycket! paaarteeey moothaafuckaaa!
Och så glömde jag att berätta att jag övningskörde! Var väärsta trafiken idag och ingen släppte förbi någon. Vilket stressar upp mig ännu mer, när jag både måste koncentrera mig på bilarna bakom, bredvid och framför mig. Inte nog med det så var det gaalet varmt och solen bländade mig. But I did it. Bra träning, eftersom jag och Biljana vill bila ner till Serbien när vi får körkortet. Vi kommer ju iiiinte att tappa bort oss.

Blev ett ganska långt inlägg idag, men hann inte skriva imorse så jag fick pressa ner allt nu. Så goood byyyeee daaarlings! PUUSSSEELIPUSS!


helplesssss

min kära vän Sebastian skickade precis en låt till mig som Pitbull gjort tillsammans med Backstreetboys! det kunde man aldrig ana. Men det visade sig att den är riktigt skön!
lyyyyssnaa och enyoooooj!


gyyymm

Jag och min bror bestämde oss för att vi ska till gymmet.
Så nu ska vi ivääääg!
Klickade även hem två bikinissss precis!
men nu ska jag iväg och pump myyy "muskler"
LOOOOOVEEE!


 från H&M


suuunday

Idag är det söndag och ganska dött. Jag sov till halv
4 idag. Vilket betyder att jag har sovit bort halva dagen.
Just nu sitter jag och pratar med Georgia som är i Grekland.
Saknar henne som faaan!
Ikväll vet jag inte vad som händer, än. Så om det får jag
uppdate lite senare.
Jag hittade en video på Biljana. Där jag  filmar hennes strumpor.
Jag tror inte att hon har ett enda par svarta eller helt vita strumor.
Bara med hjärtat och olika figurer på. Haha de är hon känd för.
Så här delar jag med mig av den.
PUSSS OCH KRAMIS!


homeeee

Nu är jag hemma igen. Var hos Biljana och sa hejdå
till henne. Känns lite konstigt med tanke på att jag är
van att vara med henne varje dag. Men det kommer nog
att gå snabbt.
Så var det någon som frågade om vilket läppglans och
smink jag använder. Jag tänkte ta och visa det hääär :)
Först och främst rengör jag så klart ansiktet med opafrymerad
flytande tvål och därefter lägger jag på en återfuktande kräm.
Väntar några minuter och därefter:


 foundation från Clinique jag har två olika färger. En som är ljusare och en som är mörkare. Alltid bra att ha två nu när det är sommar då man blir brun. Den ljusare heter 26 Stay Vanilla och den mörkare heter 05 Stay Golden
applicerar det med en foundation borste

så låter jag det torka i några minuter.


därefter lägger jag solpuder eller vanlig puder. Båda från Clinique. Den til vänster heter 02 sunkissed och den till höger 04 clarifying beige. Brukar oftast använda mig utav solpudret till vänster, som jag applicerar med en stor borste.


därefter fyller jag i mina ögonbryn med en ögonbrynspenna som kommer från Lady Ann och så brukar jag ibland fylla i med kajalpenna ovanför mina ögonfransar. Kajalpennan från Lancome


jag brukar använda olika maskaror. Just nu har jag fastnat för den från Maxfactor med stor borste.


även olika lipglossar. Just nu är det dom här två som gäller. Den till vänster är lite mer "vattnig" eller vad man ska säga och den till höger är tjockare. Vilket gör att det håller längre. Både kommer från H&M

deeeet var det! PUSS OCH KRAAAM! <3


myskväll

Igår kom tjejerna över till mig. Vi åkte och köpte pizza och kom hem till mig och åt en massa gott. Mycket prat och skratt som vanligt, så satt vi på altanen och hade det mysigt. Natasa berättade lite historier och så skrämde även min bror livet ur oss. Precis efter att man hört grannarnas alarm tjuta hör man hur någon bankar på altan dörren. Alltså min bror! som hade satt på sig sin luva och försökte likna något han inte är.
Det var igår det, Biljana gick precis hem och för att packa klart allt så ska jag och Deniz hem till henne ikväll och säga hejdå. Hon åker till Serbien imorgon, vilket innebär 9 dagar utan varandra. Men nu ska jag iväg och hjälpa mamma som har tjatat hela morgonen.
PUUUSSS!!!



biljana deniz och jag <3

tjaaaaaaa

Jag kunde inte somna förän halv 7 imorse. Vet inte vad det är med mig dom här dagarna. Men det finns inte heller så mycket som jag kan sova bort heller. Regnar helaaa heelaa tiden. Mamma väckte oss iallafall, hon hade gjort bullar. Dom bästa bullarna jag någonsin ätit. Hon gör alltid en kanellängd och chokladlängd. Och idag vet jag inte vad jag ska göra, får nog ta och kolla med Biljana och dom andra. Med tanke på de "fina" vädret så kommer vi nog att vara hos någon. Jag uppdateee lite senare, men PUUSSS OCH KRAM SÅ LÄNGE!!


kaaaan inte sooovaaa

jag kan fooortfarande inte somna!
Ska testa igen!
ska kolla om någon annan är vaken.
 

dags och sovaaa

Idag var jag som sagt at Havvas place. Mysigt
och träffa alla igen. Inte nog med det så var Havvas
lilla kusin där. Jag och Deniz jagade och lekte med
honom. Vi försökte lura honom till att vi var hans
systrar och Deniz hans mamma. Han var såå söt.
Därefter kom jag och Deniz hem till mig.
Smarta som vi är glömmer vi bort tiden. Så vi hade
7 minuter på oss att springa ner fråån mig till stationen.
Har inte sprungit så snabbt på ett braaaa tag. Men vi  hann
iallafall, värsta atleterna...
Här är iallafall några bilder från idag. Nu ska jag soova!
såå GOOODIINATTIII!


 här ser man hur vi försöker lura honom


 Deniz försöööker prata turkiska för att locka honom


 även jag försökte..




waakyy waaakyyy

Min kära Georgia åkte till Grekland imorse. Kommer
inte få träffa henne på flera månader. Om jag inte
lyckas övertala pappsen att få åka ner till henne i
någon vecka.
Jag och Biljana ska snart åka till Havva där tjejerna
från klassen är. Blir nog mysigt att få träffa alla igen.
Och kolla vad jag hittade bland mina bilder precis,
en bild på min älskling när hon var liten.
Lilla bjöööörn!
Nuuu ska jag take ooofff, SO LONG DARLINGS!



TACK ALLA! <3

taack ännu en gång! Jag vaknade lite senare idag.
Mamma lät mig sova ut, så var jag och köpte lite underkläder
& hämtade upp min klänning and i LOVE IT! Fick även a call
"this is Macedonia calling!"
från min kära sisterrrr Viktorija! Saaaknar dom sååå mycket!
Önskar verkligen att ni var här flickor!

Ikväll ska jag ut med girlsen så jag ska nog hoppa in
i duschen och börja göra mig i ordning!
PUUUSSS PÅ ER ALLA!


 och här är klänningen!

18!!!!!

Och nu är jag ääääääääntligen 18!!
Tack till alla som grattat miig! :D
Nu ska jag iallafall försöka soova! Så godnatt
allihopa!
PUUUUSSSSSSSS får ni också!





1 dag kvar!

Nu är jag hemma igen. Hittade ett par grejer
som är bra att ha. Och så köpte jag även en
plattång. Den första trampade min kusin på.
Min andra sprängdes från ingenstans, kortslutning
eller något, vilket även pajjade tv:en i vardagsrummet.
Hoppas verkligen att min tredje håller längre. Jag som
har såååån tur med allt, aa tjena.
Pratade precis med Biljana om hur vi ska göra imorgon.
Kan inte fatta att jag blir 18! Käänns såå bra!
Men nu ska vi till gymmet och träna lite så
PEACE OUT HOTIES!





Såg även att min klänning har kommit! Hann inte hämta upp den idag så jag får göra det imorgon! :D

heeelloooooooooo

Mamma väckte mig med ett gott besked.
SOOOL UTE! Så nu ska jag ta och möta
min kära grekinna Georgia och gå en shoppingrunda.
Hon åker också utomlands, nämligen till
Grekland nu på torsdag! Kommer sakna henne
som in hell!
SOO LOOONG DARLINGS!



produkterna

Fick en förfrågan om att visa vilka produkter jag
använder till håret och here they are. :) Mitt schampo
och balsam glömde jag ta med men det är iallafall
till färgat hår + inpackning som jag använder varje gång.
Kammar även håret i duschen annars är det heeeelt omöjligt
att kamma ut. Mina lockar blir också konstiga om
jag kammar det när det är torrt, lion säger jag bara.
I handdukstorkat hår lägger jag sen dom här produkterna.
got2b smooth n chic från Schwarzkoopf
L'oreals
värmeskyddsprodukter, sprayen om jag ska
ha lockigt och krämen om jag ska platta
och till sist BC hairtherapy från schwarzkopf

Det var det, nu ska jag ta och göra en kladdkaka
och tvinga hit Biljana!
PUSSIS!


got2b smooth n chic


L'oreal studio hot straight & curl

 
Bc hairtherapy

välkommen solen

solen har som sagt tittat fram. Så nuu ska jag ut och
möta Steffa, det var ett bra tag sen vi sågs
så vi har ett och annat att catch up.
Får se vad vi hittar på. Sen ska jag nog ta
en sväng förbi min kära Biljana.
Smeeelllll you laaateeer!


väääääädret!

Aa tjena verkligen sommar det här. Det har regnat
flera dagar i rad nu! Farmor och farfar åker till serbien
idag, har bara lust att hoppa in i bagaget och åka med.
Ska iallafall ta och skriva ut några bilder, min baba (farmor)
har bombat min hjärna i flera dagar nu, sen ska jag få
med mig mamma och åka och köpa the sims 3, finns inget
annat man kan göra i det här vädret.
Hittade en bild från min kära Vikis student, fan vad jag
saknar er, era fjärtar!
PUSSS!

 sale, jag, viki, niko och aleks

ändrade planer

Vi är ju sååå bra på att planera så de inte sant.
Vi ändrade oss precis, blir tyvärr ingen film ikväll heller.
Jag biko, aleks och magi ska dra iväg och ta en fika
istället. Så puss och kraam i det fiiiiina vädret!


skräckis

eftersom det inte blev någon skräckfilm igår så bestämde vi oss för att gå på bio idag istället. Så jag reserverade precis 5 platser till oss till "drag me to hell". Tittade precis på trailerna och den verkade vara bra, speciellt i det här äckliga vädret. Kul och bli lite rädd då. Den handlar om någon gammal kvinna med värsta läskiga ögat. Det här händer ikväll iallafall, PEACE OOUUT!

bilder

Var som vanligt uppe hela natten. Vet inte ens vad
jag gör, kan inte sova helt enkelt. Idag ser jag att
det är lite bättre väder än igår så jag ska nog
försöka få tag på billy och se om hon vill åka och
ta en fika.
Och här kommer några bilder från min födelsedag
som Viki skickade igår.
SOO LOOONG!












städat och klart!

Nu har jag städar klart och fixat allt.
Biko, gia, natta och izla kommer över snart så
ska vi ha en myskväll hos mig. En skräckis
blir det nog idag!


this i mine om någon dag

beställde precis hem den här klänningen.
Den ser nog ganska bra ut på när man blir
brun och har ett par höga klack på sig. Får hoppas
på att den sitter bra på också, utan att man ska behöva
dra den upp och ner hela tiden för att inte flasha med the
stuff. Idag är det iallafall äckel väder ute, ska kolla med
biko och gia vad vi ska hitta på. Myskväll kanske?
puussiss!

 och här är den

ååååå!

Efter en timmas promenad i stan, försökte vi
komma på vart vi skulle fika. Och det slutade med att
vi satte oss på Coffee. Jag Viki, kate biko, sale,
paul, sanja, nina och sandi. Mycket skratt med skönt
folk. Och nu på lördag åker viki och kate. Asså nej!
Vill verkligen inte att dom ska åka. Två månader utan
dom är lite fööör mycket!
ska snart ta och sova, kanske får ta en tripp till
gymmet med billy imorgon, vore på tiden.
PUSSSSSSS

 kommer sakna er brudar!

fika

kom precis hem från en liten shoppingrunda
med Biljana in the town. Nu sitter jag och
äter mousaka, sååå gott!
Men nu måste skynda mig lite, ska ut med tjejerna
och ta en fika i stan. Så det blir nog mysigt.
Ha en underbaar dag/kväll!
peaacee out!

och det här fick jag med mig idag :)


och jag kan inte sova

Jag och flicksen var som sagt på Tonys fest.
Mycket skratt som vanligt och så börjar man bli
lite nojjig. VIki och Kate åker nämligen till Makedonien
nu på lördag! Vad ska jag och Biljana göra utan er?
Får utnyttja dagarna till max nu innan lördag.
Nu förstår jag inte ens varför jag är uppe, med tanke
på att jag bara har sovit i mindre än 5 timmar inatt.
Ska ta fram mobilen nu och lämna datan.
NATTII NATTI! <3


KLAAAAAART!

Jag blev precis klar med mitt arbete. Känns så skönt!
Nu kan jag slappna av och njuta av lovet.
Jag ska snart hoppa in i duschen och sen börja
fixa mig lite. Ikväll ska jag och mina kära juggebruttor
partaja. Vet däremot inte vad jag ska ha på mig. Och så
problemet med min kära fot som jag gjorde illa
i lördags. Får se om den sammarbetar med mig
ikväll och välkomnar mina klack skor.
Men nu ska jag sätta igång, ha en underbar kväll!
PÖÖSSSAR!


plugg-time

Vi hamnade i Skärholmen till slut där vi
bara hann träffa tjejerna en liten stund,
eftersom dom var tvungna att gåå. Men jag
och Biljana stannade kvar en stund och shööppade
lite. Jag köpte ett par skor från scorett och en
jätte söt tee och min kära lippgloss. Som alltid
så hamnade vi i mcdonalds och åt.
När vi satt i bussen på väg hem märkte vi att det var något
fel på dörrarna. Varje gång dom skulle
öppnas hackade dom, stängdes och öppnades
ett par gånger innan man kunde gå ut. Biljana
blev lite stressad så hon gick av med mig på min
station och promenerade hem istället. Hon kommer
iallafall snart över till mig för vi ska nämligen plugga.
Får vi se hur långt vi kommer, sista arbetet innan
sommarlovet!!
PUUUSSSS!


 skorna som nu bor hemma hos mig.


imorgon är det slut!!

och så försov jag mig imorse. Så nu ska jag hoppa
in i duschen, fixa håret sen möta girlsen. Vet
inte vart exakt men vi kommer nog på något.
Måste köpa jeans och några skor. Får hoppas att
jag hittar allt. Fick även lite bilder från i lördags igår.
Det kommer fler, även från min kamera när jag hittar
den rätta sladden. Igår letade jag efter den i flera timmar.
När jag väl hittar en sladd så är det till den ANDRA
kameran, snyggt va?
Men nu måste jag skynda mig lite, så PUSS OCH KRAM!

Och jumpsuiten där under kommer från TOPSHOP
till dom som undrade. :)




sales klassiker












kärleksparet, busteeed




böckerna är inne!

var en snabbis i vår tomma skola och lämna tillbaka
våra böcker. Hääärlig känsla att slänga in dom i
lärarnas fack!
Därefter drog vi in till stan och fick med oss några
saker hem. Jag och Billy-jugge köpte en Ben&Jerry's
var men fick inte nog så vi gick och skulle köpa en till
hos oss i centrum. MEN just den frysen där dom
glassarna fanns i var det något fel på så dom fick
ta bort alla ben&jerry's glassarna. Av ALLA glassar
i hela affären, just dom! Så typiskt.
Har fortfarande inte fått bilderna från i lördags
men dom är på gång. 
Nuu ska jag upp, grannarna kom precis över.
Sen äta glaaasss! PUSS!




jumpsuit som fick följa med mig hem idag


och en sminkväska


lovley!

Kom precis hem efter en fika med älsklingarna
Viki och Kate. Billy kunde inte följa med eftersom
hon pluggade. Good giiiirrrl!
Igår firade jag som sagt min födelsedag, en lyckad
kväll! ett stort tack till alla som kom! Fick mig ett par
överraskningar som jag sent kommer att glömma.
Mina fötter har aldrig gjort såhär ont som dom gör nu.
Sov bara 4 timmar inatt pga dom. Gör ännu mer ont nu.
Men men, det var det värt.
Nu ska jag ta och lägga mig för imorgon ska jag och billy
och Denniz iväg och tömma våra skåp i skolan! SNART SLUT!
goodiiinattii! PUSS!

älskar er brudar!

tjaba tjena hallå

Igår var vi på Milicas mottagning hela kvällen.
Riktigt skön kväll med riiiktigt sköna människor och
kvällen avslutades med skumma historier. Om bland
annat svarta katter. Och vad ser vi springa över vägen
när vi ska hem? En svart katt..
Jag ska snart börja fixa mig lite, tvätta håret, fixa naglarna
och allt som hör till. För ikväll ska jag fira min birthday.
11 dagar för tidigt, men men :)
En "överraskning" väntar. Enligt min mamma är det något
bra, men man vet aldrig när det gäller henne, positivt för
alla andra, kan alltså vara negativt för min del. Så jag känner
mig lite nervös inför det. Ska äta min frukost nu sen sätta igång!
KRAMISAR!!


 jag som blondii


upp och hoppa!

Kom precis ut från en låång dusch, som avbröts
av min mamma när hon kom in och skulle hämta
handdukar från duschen.
Ska snart börja fixa mig sen iväg till Sjödal med
chicksen. Milica och Nikola hrrr tar studenten idag,
ett stooort grattis till dom!
Men nu måste jag väcka Billy sen sätta igång!
PUUUSSIS!


WUHU!

Min kära siisteeer Biljana är  hemma nuu!
Ska snart ta och ringa upp henne.
Din lilla råtta du får inte göra såhär igen!
CAAOOS ska talka med Billy girl nu!


Billy kommer hem!!

Idag kommer min Billy hem, har saknat henne såå
mycket! Vi har en del att ta igen.
Igår var vi iallafall hos makedonkan Viktorija efter
hennes utspring. Dom hade tur med vädret, det slutade
regna precis när dom sprang ut. Efter det var vi på Vikis
mottagning. Skönt folk och god mat, kan inte bli bättre?
Kunde alltså inte vakna imorse men min mammas röst kan
väcka vem som helst och det lyckades hon med.
Efter skolan åkte vi och sola, riktigt skönt var det, så får man
känna sig lite brunare än innan.
Ska ta och lägga mig, magen sammarbetar inte med mig idag.

men först ett STORT grattis till min polska Victoria som fyller
18 idag! grattis älskling! <3
dags och ta körkortet nu polski!

 grattis hjärtat!


home again

Mysig middag hos kusinerna med mycket skratt som
vanligt. Vi fick höra om hur vi var när vi var små, att jag
t.ex. var rädd för att bada i badkar, trodde jag skulle drunkna
eller något, vilket inte bara gällde mig, även dom stora
grabbarna..
Ska snart ta och lägga mig för imorgon tar min älskling
Viktorija studenten! är så glad för hennes skull! hoppas
bara vädret blir bättre imorgon. ska go to sleep nu, så
GOOD NIGHT DARLINGS! missade förresten dh idag!
FINT! bara för att jag mobbade Biljana!


its raaaaining rain!

Pratade med lilla Billy imorse, hon är säkert framme i
London nu och jag saknar henne redan. Vi är inte direkt
vana vid att vara utan varandra. "du missar dh ikväll", försökte
jag med, men men.
Ska snart sätta igång med ett arbete som ska in idag sen
iväg till mina kusiner med the family. En av dem fyller
nämligen år idag så det blir nog mysigt. Finns inte så
mycket att göra i det här vädret ändå, förutom att jag får
använda mitt nalle puh paraply. :)
men PUSS SÅ LÄNGE!



 

"tur"dagen

Dagen började ganska bra med härligt väder. Men turen
vände när jag steg på bussen. Där tappade jag ett örhänge
till och börja med. Efter skolan åkte jag med flicksen till
Skärholmen för att möta Nikolina. När vi ska hem märker jag
att mitt busskort är borta, när jag letar efter det råkar jag krossa
mina solglasögon :) Allt i ett! Så nu är jag utan busskort och solisar.
Men jag hann iallafall sola lite och ta bilder här hemma. Snart ska
jag till gymmet med min Biljana, hon ska nämligen till London
imorgon. Vad ska jag göra utan dig din fjärt?
PUSS OCH KRAMIS!







RSS 2.0