Sovaaa

Jag kom hem för en liten stund sen efter att ha spenderat hela dagen hos Sara.
Kvällen igår var väldigt lyckad, med en massa sköna människor. Förfestade i lokalen och så begav vi oss ut i Hbg. Våra platta skor räddade våra fötter och danshumör som vanligt. Därefter satte vi oss i kebaben och åt. Jag blev såååå arg på en man/kille! Har ingen aning om vem han var! Precis när vi hade fått våra pommes, vände han sig helt kallt om och plopp stoppade handen bland våra pommes och fyllde sin näve med dom, och in i munnen. Fatta vilken chock vi fick. Han var minst 30 och helt utan brain. Så var han ju cool efter han hade gjort det och vände sig om och skrattade med sina kompisar. Uuuu :) nej nej, men en lyckad kväll var de iallafall. Nu ska jag lägga mig, kan knappt andas av allt jag har ätit idag.
Så härmed bjuder jag på några bilder och hopp i säng! Natti nattiii!!





Stockholm to Helsingborg

aaa, jag kände att det var dags att dra mig tillbaka hit ett tag. Har som sagt hunnit flytta till Helsingborg och börjat plugga här. Loooove the city, så himla mysig och helt härliga människor. Så härliga att busschaufförenrna säger hejdå till en när man kliver AV bussen. Vädret ska man inte ens jämföra med hemma i Stockholm.Vi har kunnat se gräääs i flera månader nu. Har faktiskt inte snöat sen i januari (förutom i förrigår kväll, men de smälte så fort solen rise n shinade på morgonen igen).Har min lilla lägenhet som jag har börjat vänja mig i, och bland annat en underbar liten Göteborgare vid namn Sara (aka Glen) som jag skuttar runt med på dagarna.
Det var lite kort om vad som händer just nu. Nu försöker jag koncentrera mig på plugget och en bok "samhällsvetenskaplig forskning".... kan de bli tråkigare?? nej :) Jaja ska nog ta en springrunda till solariumet en snabbis och ikväll blir det partaj och fira en annan göteborgare, Omar med ligan. Då höres vi lite senare, behöver bli på lite bättre humör då de finns sånna idioter som gör mig så irriterad att man vill trampa i ansiktet på dem,
med hälen!
Men men, se yaaa lateeeeeeeer!!!
och så lite bilder så klart, på hur mysig denna stad är.
är de inte för hääärligt
och jaaaag (yes vi kan ha skinnjackor här, wuhu)

RSS 2.0